LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

24

Αυγ 2013

Πανακρωτηριακός Α.ΟΜε νίκη ξεκίνησε η ομάδα μας τις υποχρεώσεις της στο θεσμό του κυπέλλου, επικρατώντας με ανατροπή του Φωστήρα με 2-1. Μια νίκη όμως, που επισκίασε ο σοβαρός τραυματισμός του Δημήτρη Σωτήρχου, σε διεκδίκηση της μπάλας με τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο 45', στην τελευταία φάση του ημιχρόνου.

Στο σημείο αυτό ο αγώνας διακόπηκε για 60' περίπου και ξεκίνησε, μετά την παραλαβή του από το ασθενοφόρο για τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαγνώστηκε κάταγμα ποδοκνημικής και εξάρθρωση αστραγάλου. Η επέμβαση στον άτυχο νεαρό επιθετικό θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα. Στα του αγώνα, η ομάδα μας πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση, κυρίως στο 2ο ημίχρονο, ανέτρεψε στο κόντρα στη ροή του αγώνα 0-1 από το 22', με δύο (2) τέρματα από τον 16χρονο Σγουράκη στο 53' με κεφαλιά και πέναλτυ που κέρδισε ο Κούγκουλος και εκτέλεσε εύστοχα ο Λειβαδιτάκης στο 67'. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας -αγωνίστηκαν συνολικά 9 κάτω των 20 ετών- παίζοντας σωστό ποδόσφαιρο, δημιούργησαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Πανακρωτηριακός: Λάκκας, Κούγκουλος, Μπικάκης, Κουτσουπάκης, Τζιγκουνάκης, Τερεζάκης, Αγναντής, Καλαμπακάκης (76΄ Μπαχλιτζανάκης), Λειβαδιτάκης (84΄ Παπαδάκης Β.), Καλλέργης Γ., Σωτήρχος (46΄ Σγουράκης).

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 677
ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.