LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

02

Ιαν 2016

Άρης Βουκ-Πανακρωτηριακός 0-3Επιβλητικό πέρασμα από το γήπεδο του Ταυρωνίτη για την ομάδα μας, η οποία ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το 2016 παίρνοντας μια άνετη νίκη με 0-3 απέναντι στον Άρη Βουκ. Η νίκη αυτή, σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, φέρνει τον Πανακρωτηριακό μας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

  

Αναγνωριστικό ήταν το ξεκίνημα του α' μέρους, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς όμως να δημιουργούν κάποια αξιόλογη φάση. Μετά το 25λεπτο η ομάδα μας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 31' ο Μπάτζιο συνεργάστηκε όμορφα με τον Μπαδιεριτάκη και ο τελευταίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 0-1. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και πάλι ο Μπαδιεριτάκης με εξαιρετική ενέργεια χόρεψε δύο αμυντικούς και με απίθανη ''λόμπα" κρέμασε τον τερματοφύλακα, κάνοντας το 0-2.

Στην επανάληψη η ομάδα μας διαχειρίστηκε με ευκολία το αποτέλεσμα, δεν κινδύνευσε σχεδόν καθόλου και στο 60' ο Βασιλομιχελάκης με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ έγραψε το 0-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 

Αρνητική παρένθεση ο τραυματισμός του τερματοφύλακα Μπουράκη στη φάση του 24' (χτύπημα στο δάχτυλο του αριστερού χεριού), ο οποίος ελπίζουμε να μην είναι σοβαρός.

Πανακρωτηριακός (Βασίλης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ): Μπουράκης, Μανουσάκης, Ξεκουκουλωτάκης, Αδαμόπουλος, Μιχαήλ, Ξανθουδάκης (61' Τερεζάκης), Μπάτζιο, Πενταράκης, Μπαδιεριτάκης (85' Μαριανάκης), Δημούσης (56' Λυχνάκης), Βασιλομιχελάκης

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977
ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.