LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

ΕΠΟΑγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το αναθεωρημένο παράρτημα "Β" του "Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών" της ΕΠΟ, η πρώτη εγγραφή των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών διενεργείται κατά το χρονικό διάστημα από 1/7 έως 30/11 και από 1/1 έως 30/4 κάθε έτους. Για την πρώτη εγγραφή ενός ποδοσφαιριστή στα μητρώα ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ απαιτείται, η υποβολή στην ΕΠΟ μέσω της οικείας Ε.Π.Σ. των παρακάτω δικαιολογητικών:

ΑΝΩ ΤΩΝ ΔΕΚΑ (10) ΕΤΩΝ

Εάν η συμπλήρωση του δέκατου έτους συμπίπτει ανάμεσα σε δύο αγωνιστικές περιόδους, ο ποδοσφαιριστής θα καταχωρηθεί στο Δελτίο Ατομικών Πληροφοριών του για την ομάδα στη οποία εγγράφηκε την αγωνιστική περίοδο που ακολουθεί τη συμπλήρωσης της.

α)  Αίτηση μεταβολών ποδοσφαιριστή (δείτε ΕΔΩ) καταλλήλως συμπληρωμένη, υπογεγραμμένη και σφραγισμένη, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο έντυπο.

β) Δύο (2) πρόσφατες φωτογραφίες του ποδοσφαιριστή εκ των οποίων η μια (1) επικολλάται στην αίτηση και σφραγίζεται από την ομάδα στην οποία εγγράφεται ο ποδοσφαιριστής και η άλλη παραδίδεται στην οικεία Ε.Π.Σ. για την έκδοση του ατομικού δελτίου του ποδοσφαιριστή.

γ) Φωτοτυπία των δύο (2) όψεων της αστυνομικής ταυτότητας του ποδοσφαιριστή και εάν δεν υπάρχει ταυτότητα, φωτοτυπία της βεβαίωσης κατάθεσης των δικαιολογητικών για την έκδοση της ταυτότητας από την οικεία αστυνομική αρχή. Στην περίπτωση που δεν υπάρχουν τα προαναφερθέντα δικαιολογητικά, υποβάλλεται πρόσφατο πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας για τους ανηλίκους μέχρι των 12 ετών για τους οποίους δεν είναι υποχρεωτική η έκδοση ταυτότητας.

δ) Πιστοποιητικό υγείας, το οποίο αποδεικνύει ότι ο ποδοσφαιριστής εξετάστηκε και βρέθηκε υγιής και ικανός να αγωνίζεται στο άθλημα του ομοσπονδιακού ποδοσφαίρου. 

ε)  Ιατρικές εξετάσεις που, έχει καθορίσει η ΕΠΟ (δείτε ΕΔΩ), είναι υποχρεωτικές και διεξάγονται κάθε χρόνο με αποκλειστική αρμοδιότητα κάθε ποδοσφαιριστή/ στριαςΥπέρηχος καρδιάς, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Γενική Αίματος, Ουρία, Ζάχαρο, Κρεατινίνη, Κάλιο και Νάτριο.

στ) Πράξη συναίνεσης (δείτε ΕΔΩ) για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

ζ) Κάρτα Υγείας Αθλητή (δείτε ΕΔΩ) *ΝΕΟ ΕΝΤΥΠΟ

Όσα από τα ανωτέρω δικαιολογητικά ενσωματώνονται στην αίτηση μεταβολών, δεν απαιτείται να υποβάλλονται ξεχωριστά.

 

ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΔΕΚΑ (10) ΕΤΩΝ

Καταργείται η ύπαρξη του δελτίου προσωρινής ισχύος για ηλικίες από επτά (7) έως δέκα (10) ετών. Οι ποδοσφαιριστές ηλικίας επτά (7) έως δέκα (10) ετών δύνανται να υποβάλλουν αίτηση για έκδοση βεβαίωσης συμμετοχής στην οικεία ΕΠΣ, προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά :

α) Υπεύθυνη δήλωση, (δείτε για Ελληνικά και Αγγλικά) ενός εκ των ασκούντων τη γονική μέριμνα για την συναίνεσή του στην έκδοση βεβαίωσης συμμετοχής, θεωρημένη νόμιμα για το γνήσιο της υπογραφής.

β) Δύο (2) πρόσφατες φωτογραφίες του ποδοσφαιριστή.

γ) Πρόσφατο πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας για τους ανηλίκους μέχρι των 12 ετών για τους οποίους δεν είναι υποχρεωτική η έκδοση ταυτότητας.

δ) Πιστοποιητικό υγείας, το οποίο αποδεικνύει ότι ο ποδοσφαιριστής εξετάστηκε και βρέθηκε υγιής και ικανός να αγωνίζεται στο άθλημα του ομοσπονδιακού ποδοσφαίρου. 

ε)  Ιατρικές εξετάσεις που, έχει καθορίσει η ΕΠΟ (δείτε ΕΔΩ), είναι υποχρεωτικές και διεξάγονται κάθε χρόνο με αποκλειστική αρμοδιότητα κάθε ποδοσφαιριστή/ στριαςΥπέρηχος καρδιάς, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Γενική Αίματος, Ουρία, Ζάχαρο, Κρεατινίνη, Κάλιο και Νάτριο.

στ) Πράξη συναίνεσης (δείτε ΕΔΩ) για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

ζ) Κάρτα Υγείας Αθλητή (δείτε ΕΔΩ *ΝΕΟ ΕΝΤΥΠΟ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977
Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 677

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.