LOGO PANAKROTIRIAKOS

  • 1BANNER_MATHHMATA_ZWHS_MESA_APO_PODOSFAIRO_B-01site.jpg
  • 1Panakr.jpg
  • 2EthK.jpg
  • 3ASA.jpg
  • 4LifeLessons.jpg
  • 5ArisSoccerSchoolsPanakrotiriakos.png
  • 5k16.jpg
  • 5kk14a.jpg
  • 8K14B.jpg
  • 9K12Panakr.jpg
  • 10K12EthK.jpg
  • 13K1OETHK.jpg
  • 13K10Lions.jpg
  • 13K10PANAKROTIRIAKOS.jpg
  • 14k8pan.png
  • 15k8lions.png
  • 16K6.jpg
  • 17lioness.jpg
Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

logoΟ Πανακρωτηριακός Α.Ο είναι εδώ και 25 χρόνια ο μόνιμος εκπρόσωπος του Ακρωτηρίου στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Χανίων. Η ομάδα έχει παρουσιάσει μια σταθερότητα με συνεχή παρουσία στην Α' ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ και έχει κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό όλης της ποδοσφαιρικής και γενικότερα αθλητικής κοινωνίας των Χανίων.
Έπειτα όμως από τη ραγδαία ανάπτυξη του Ακρωτηρίου τα τελευταία χρόνια σε όλα τα επίπεδα κρίνουμε σκόπιμο και απαραίτητο να ανεβάσουμε τον πήχη των φιλοδοξιών μας ως σωματείο.
Γενικά το Δ.Σ πιστεύει ότι πρέπει να χτιστεί ένα σωματείο υγιές με γερές βάσεις για το μέλλον και να αναδειχθεί η σωστή αθλητική παιδεία.

Δημιουργήθηκε : 23 Δεκεμβρίου 2017

ΠΑΙΔΕΣ 2004-05 ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣΟ πρώτος ιστορικός και επίσημος τίτλος για τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου είναι γεγονός! Στον τελικό του Κυπέλλου Παίδων 2017-18 "Βασίλειος ΠΑΤΣΑΡΙΚΑΣ" που διοργάνωσε η ΕΠΣ Χανίων και έγινε στο γήπεδο του Βάμου, η ομάδα Παίδων του Πανακρωτηριακού, σε ένα ματς που έγινε κάτω από πραγματικά αντίξοες καιρικές συνθήκες, με συνεχή βροχόπτωση, κατέκτησε τον τίτλο, νικώντας την ομάδα του ΣΥΝΚΑ με 1-0.

Άξιες συγχαρητηρίων και οι δύο ομάδες, αφού οι νεαροί ποδοσφαιριστές προσπάθησαν να παίξουν σωστό ποδόσφαιρο, δημιούργησαν πολλές όμορφες στιγμές, ενώ παρά το πάθος για τη νίκη, οι συμπεριφορές τους ήταν άριστες!

Τα παιδιά του Βασίλη Παπαδάκη, είχαν ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και ένα πολύ ουσιαστικό δεύτερο, μην επιτρέποντας στον αντίπαλο να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του σταθερού Χατζηδάκη. Το γκολ για την ομάδα μας στο 31' ο Γιώργος Καμηλάκης, έπειτα από προσπάθεια και σουτ του Μιχάλη Πενταράκη και ασταθή επέμβαση του τερματοφύλακα, ενώ στο 68' ο Γρ. Ανδρονικίδης είχε σουτ στο δοκάρι. 

Το κύπελλο παρέδωσε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων κ. Κώστας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ και σήκωσαν μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς μαζί οι τρεις (3) αρχηγοί της ομάδας Παίδων Μιχάλης Κουκουράκης, Μανώλης Σβουράκης και Νίκος Παντζελιουδάκης! Αρκετός κόσμος παρά τη βροχή και το κρύο βρέθηκε στο Βάμο και χειροκρότησε τα παιδιά.

Πανακρωτηριακός: Ι. Χατζηδάκης, Φ. Ζυμβραγουδάκης, Κ. Καραβούλιας, Μ. Κουκουράκης, Ν. Παντζελιουδάκης, Κ. Σταμπολάκης, Μ. Πενταράκης (65' Γρ. Ανδρονικίδης), Μ. Λένα, Γ. Καμηλάκης, Εμ. Σβουράκης (63' Σ. Θανασιός), Γ. Σταματάκης.

Δήλωση Βασίλη ΠΑΠΑΔΑΚΗ: Κατ' αρχάς θέλω να συγχαρώ τα παιδιά και των δύο (2) ομάδων, καθώς αγωνίστηκαν σε πραγματικά πολύ δύσκολες συνθήκες. Η ομάδα μας κετέκτησε τον τίτλο του κυπελλούχου και αυτό σίγουρα είναι μια μεγάλη χαρά και ικανοποίηση πρωτίστως για τα παιδιά και κατά δεύτερο λόγο για τους γονείς τους.

Για μένα ως υπέυθυνο των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου, αλλά και ως προπονητή του τμήματος Παίδων του Πανακρωτηριακού, οι τίτλοι στο παιδικό ποδόσφαιρο δεν είναι ο πρωταρχικός στόχος, αφού η βάση της φιλοσοφίας μας σαν Ακαδημία είναι η προσωπική αγωνιστική βελτίωση και η εκμάθηση σωστών συμπεριφορών των παιδιών-αθλητών. Στους δύο αυτούς σημαντικούς τομείς, έχουμε κάνει βήματα προοδου εμπλουτίζοντας την παρεχόμενη προπονητική υποστήριξη και δίνοντας συνεχώς βάση στα ''Μαθήματα Ζωής". Αυτό με ικανοποιεί ιδιαίτερα και το θεωρώ νίκη.

Τώρα, αν ένας άνθρωπος αξίζει αυτό το κύπελλο, αυτός είναι ο πρόεδρος Μανώλης ΣΒΟΥΡΑΚΗΣ, γιατί επενδύοντας στις υποδομές και στηρίζοντας όλο το οικοδόμημα, δημιουργεί στην ουσία εκτός από καλούς αθλητές, σωστούς χαρακτήρες και αυτό είναι κάτι, που θα το εισπράξει το Ακρωτήρι στο μέλλον!

Κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ σε όλους Καλές Γιορτές, με Υγεία και Αισιοδοξία!

Το Δ.Σ του Πανακρωτηριακού Α.Ο, συγχαίρει τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων Κώστα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΊΔΗ και τα μέλη του Δ.Σ που ήταν από νωρίς στο γήπεδο και κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί ο σημερινός τελικός.

Ευχαριστούμε την ομάδα της Κορωνίδας για τη φιλοξενία και το κέρασμα που προσέφεραν και στις δύο (2) ομάδες μετά το τέλος του αγώνα.

Τέλος, ευχαριστούμε τους φιλάθλους, τους γονείς και τα παιδιά της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου που ακολούθησαν την ομάδα μας και την υποστήριξαν σε αθλητικά πλαίσια.

Καλές γιορτές σε όλους με υγεία!!!

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977
1ο Soccer School Views : 628

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.