LOGO PANAKROTIRIAKOS

  • 1BANNER_MATHHMATA_ZWHS_MESA_APO_PODOSFAIRO_B-01site.jpg
  • 1Panakr.jpg
  • 2EthK.jpg
  • 3ASA.jpg
  • 4LifeLessons.jpg
  • 5ArisSoccerSchoolsPanakrotiriakos.png
  • 5k16.jpg
  • 5kk14a.jpg
  • 8K14B.jpg
  • 9K12Panakr.jpg
  • 10K12EthK.jpg
  • 13K1OETHK.jpg
  • 13K10Lions.jpg
  • 13K10PANAKROTIRIAKOS.jpg
  • 14k8pan.png
  • 15k8lions.png
  • 16K6.jpg
  • 17lioness.jpg
Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

logoΟ Πανακρωτηριακός Α.Ο είναι εδώ και 25 χρόνια ο μόνιμος εκπρόσωπος του Ακρωτηρίου στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Χανίων. Η ομάδα έχει παρουσιάσει μια σταθερότητα με συνεχή παρουσία στην Α' ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ και έχει κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό όλης της ποδοσφαιρικής και γενικότερα αθλητικής κοινωνίας των Χανίων.
Έπειτα όμως από τη ραγδαία ανάπτυξη του Ακρωτηρίου τα τελευταία χρόνια σε όλα τα επίπεδα κρίνουμε σκόπιμο και απαραίτητο να ανεβάσουμε τον πήχη των φιλοδοξιών μας ως σωματείο.
Γενικά το Δ.Σ πιστεύει ότι πρέπει να χτιστεί ένα σωματείο υγιές με γερές βάσεις για το μέλλον και να αναδειχθεί η σωστή αθλητική παιδεία.

Δημιουργήθηκε : 10 Ιουνίου 2018

ΓΙΟΡΤΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 2018Με επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η Τελετή Λήξης 2018 των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου Πανακρωτηριακός-ΕΘΚ-Λέοντες, το Σάββατο 9 Ιουνίου. Το γήπεδό Καθιανών, η αθλητική κυψέλη του Ακρωτηρίου γέμισε κόσμο, αφού παιδιά και γονείς τίμησαν με την παρουσία τους το κάλεσμα της ακαδημίας. Η θετική διάθεση από τους γονείς και τα χαρούμενα παιδικά πρόσωπα συνέθεσαν ένα γιορταστικό σκηνικό, που για ακόμα μια φορά απέδειξε πως το άθλημα του ποδοσφαίρου, μπορεί στη σωστή του διάσταση να προσφέρει πολλά στην κοινωνία και ειδικότερα στα παιδιά!

Αρχικά πραγματοποιήθηκαν διαγωνισμοί δεξιοτεχνίας σε όλα τα τμήματα, που τα παιδιά συναγωνίστηκαν με μεγάλο πάθος για τον τιμητικό ΄Επαινο που συνόδευε το νικητή, ακολούθησαν τα αγωνίσματα των γονέων με το Family Cup να κλέβει την παράσταση, αφού οι συμμετοχές ξεπέρασαν κατά πολύ τις προσδοκίες και το Penalty Queen να συνεχίζει να χαρίζει στιγμές μαγικές μπροστά από την εστία!

Η γιορτή συνεχίστηκε με τις απονομές και ακολούθησε κέρασμα με εδέσματα που πρόσφεραν οι γονείς, την ψησταριά να παίρνει φωτιά και τα ψυγεία να αδειάζουν από... μπύρες!

Στη σύντομη ομιλία του ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου Βασίλης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, αφού καλωσόρισε τους γονείς και τα παιδιά για την παρουσία τους, έκανε μια μικρή ανάλυση της χρονιάς που κλείνει, χαρακτηρίζοντάς την επιτυχημένη αλλά δύσκολη στην προσπάθεια να συνεχιστεί η φιλοσοφία που αρμόζει σε όσους ασχολούνται με το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο, καθώς τα μικρά παιδιά μαθαίνουν από τους μεγαλύτερους και προσπαθούν να ακολουθήσουν τα ίδια βήματα.

Εκτός από όσα ήθελαν βελτίωση ή διόρθωση, η σημαντική αύξηση στις εγγραφές, δημιούργησε κάποιες οργανωτικές δυσκολίες, που ξεπεράστηκαν με καλή θέληση από όλους.

Ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και ζήτησε συγνώμη για τα λάθη που έγιναν, σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια.

Αναφέρθηκε στα πολλά και σημαντικά που ολοκληρώθηκαν τη φετινή χρονιά, όπως σε επίπεδο εγκαταστάσεων η κερκίδα, το γυμναστήριο, τα νέα αποδυτήρια των Ακαδημιών.

Σε επίπεδο βελτίωσης της προπονητικής παροχής προς τα παιδιά, η πιστοποίηση της ακαδημίας στην Μαχητική Κινησιολογία Ποδοσφαίρου MPF (μοναδική Ακαδημία στα Χανιά), η εκπαίδευση-πιστοποίηση όλων των προπονητών μας σε θέμα τα Α' Βοηθειών και Βασικής Υποστήριξης Ζωής, η συνεχιζόμενη κάλυψη των προπονήσεων από γιατρό, η εκπαίδευση-πιστοποίηση έξι (6) προπονητών μας στο πρόγραμμα πρόληψης τραυματισμών της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου FIFA, η προσθήκη τεσσάρων (4) ακόμα προπονητών που φοίτησαν στην ευρωπαϊκή σχολή ποδοσφαίρου UEFA C' που αφορά την προπόνηση στις ηλικίες 4-14 ετών.

Όλα αυτά έγιναν με την αμέριστη υποστήριξη της εταιρείας ΜΟΒΙΑΚ , χωρίς τη συνδρομή της οποίας απλά δε θα είχαν πραγματοποιηθεί!

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Οφείλω και οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτό τον άνθρωπο, το Μανώλη ΣΒΟΥΡΑΚΗ, που μπορεί να μην τον βλέπουμε συχνά στο γήπεδο λόγω υποχρεώσεων, αλλά που έχει αποδείξει από το 2013 που ασχολήθηκε διοικητικά με τις ομάδες του Ακρωτηρίου, πως αγαπά και στηρίζει επίμονα τις ακαδημίες, προσφέροντας σε εγκαταστάσεις και εκπαίδευση ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στα Χανιά!».

Έκανε μια σύντομη αναφορά στον τρόπο οργάνωσης των τμημάτων για την επόμενη χρονιά και το ακριβές πρόγραμμα (το οποίο θα ανακοινωθεί από τη σελίδα της ομάδας τον Ιούλιο) και τα καλοκαιρινά τμήματα, που τη φετινή χρονιά εστιάζουν σε σημαντικούς τομείς της προπόνησης και είναι χωρισμένα σε ηλικιακές κατηγορίες.

Κλείνοντας ζήτησε από τους γονείς εμπιστοσύνη στη φιλοσοφία και τον τρόπο δουλειάς της ακαδημίας, γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο βοηθούν πραγματικά το παιδί τους!

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις, που περιγράφονται αναλυτικά παρακάτω:

Συμπεριφοράς και Προσπάθειας Μαΐου

Τμήμα Bambini: Νεκτάριος ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΑΛΑΚΗΣ

Τμήμα Προτζούνιορ 2010: Άγγελος ΛΙΤΣΙ

Τμήμα Τζούνιορ 2009: Ιωάννης ΜΠΡΙΤΣΑΚΗΣ

Τμήμα Τζούνιορ 2008: Ιάσωνας ΚΟΥΜΑΚΗΣ

Τμήμα Προπαίδων 2007: Παναγιώτης ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Τμήμα Προπαίδων 2006: Νικόλαος ΜΥΛΩΝΑΣ

Διαγωνισμοί Δεξιοτεχνίας Τμημάτων

Στο αγώνισμα «Tails» για τα Bambini νικητής ήταν ο Εμμανουήλ ΚΑΜΑΡΙΑΝΑΚΗΣ

Στο αγώνισμα «Magιc 8» για τα 2010 νικητής ήταν ο Γεώργιος ΠΟΛΑΚΗΣ

Στο αγώνισμα «Water Carrier» των 2009 νικητής ήταν ο Ιωάννης ΜΠΡΙΤΣΑΚΗΣ

Στο αγώνισμα «Soccer Bowling» για τα 2008 νικητής ήταν ο Γεώργιος ΚΟΣΜΑΣ

Στο αγώνισμα «Speed Ball» για τα 2007 νικητής ήταν ο Γεώργιος ΝΙΚΟΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ

Στο αγώνισμα «Gladiator» των 2006 νικητής ήταν ο Λεωνίδας ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

Στο αγώνισμα «Slalom King» για τα 2005 νικητής ήταν ο Σωτήρης ΘΑΝΑΣΙΟΣ

Στο αγώνισμα «Penalty Sprinter» των 2004 νικητής ήταν ο Ματέο ΛΕΝΑ

Στο αγώνισμα «Ball in the air» για τα 2002-03 νικητής ήταν ο Στράτος ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ

Διαγωνισμοί Γονέων

Στο αγώνισμα Penalty Queen νικήτρια για 2η συνεχόμενη χρονιά, η Σοφία ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, μετά από πραγματικά εντυπωσιακές στιγμές από τις μαμάδες και τις κόρες!

Στο τουρνουά Family Cup, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά περισσότερες από 50 ομάδες Μπαμπάς-Γιός, έδωσαν μεγάλες μάχες για το «χρυσό γκολ», νικητές αναδείχτηκαν οι Ευτύχης και Σταμάτης ΛΙΟΝΑΚΗΣ, σε ένα συγκλονιστικό τελικό με τους Φίλλιπο και Θοδωρή ΚΟΥΡΓΙΑΝΤΑΚΗ. Το τουρνουά αυτό, με την τεράστια απήχηση που είχε, μάλλον πάει για θεσμός!

Έπαινος Θετικού Γονέα

Σε αυτή την κατηγορία βραβεύτηκαν για τη θετική-σωστή στάση τους, την υποστήριξη στην ενασχόληση των παιδιών τους με το ποδόσφαιρο η Ασπασία ΚΟΝΤΟΜΑΡΗ και ο Νικόλαος ΡΟΖΑΚΗΣ.

Επίσης, βραβεύτηκε ο Υπεύθυνος Τμήματος Τζούνιορ ΕΘΚ 2009 Byron GALE, για την εθελοντική πολύ σημαντική προσφορά του.

Αθλητές Χρονιάς 2017-18

Στο τμήμα Bambini: Φίλλιπος ΚΟΥΡΓΙΑΝΤΑΚΗΣ

Στο τμήμα Προτζούνιορ 2010: Γεώργιος ΠΟΛΑΚΗΣ

Στο τμήμα Τζούνιορ 2009: Γεώργιος ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Στο τμήμα Τζούνιορ 2008: Παντελής ΜΑΝΤΩΝΑΝΑΚΗΣ

Στο τμήμα Προπαίδων 2007: Γεώργιος ΝΤΑΝΟΣ

Στο τμήμα Προπαίδων 2006: Γεώργιος ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ

Στο τμήμα Παίδων Λέοντες: Εμμανουήλ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

Στο τμήμα Παίδων Πανακρωτηριακός: Λένα ΜΑΤΕΟ

Στο τμήμα Νέων: Κώστας ΜΠΑΓΕΤΑΚΟΣ

ο οποίος εκφράζει και τη φιλοσοφία όλου του οικοδομήματος για προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών στις αντρικές ομάδες σε όσο το δυνατό μικρότερη ηλικία, σαν απαραίτητο συστατικό της εξέλιξής τους.

Οι βραβεύσεις έκλεισαν με δύο (2) αναμνηστικά κύπελλα στην ομάδα Τζούνιορ της ΕΘΚ, για την 1η θέση στην άτυπη βαθμολογία του 2ου ομίλου Τζούνιορ και Προπαίδων 2007, για τη 2η θέση στο 2ο όμιλο Προπαίδων. Τα περισσότερα τμήματα των Ακαδημιών μας, είχαν εξάλλου πολύ καλή παρουσία στις διοργανώσεις που πήραν μέρος, τερματίζοντας στις 4 πρώτες θέσεις των ομίλων τους, ενώ το τμήμα Παίδων του Πανακρωτηριακού κατέκτησε το κύπελλο Παίδων της ΕΠΣ Χανίων.

Η χρονιά κλείνει σιγά σιγά, αν και οι προπονήσεις όλων των τμημάτων θα συνεχιστούν μέχρι και 15 Ιουνίου. Σειρά θα πάρουν τα καλοκαιρινά τμήματα από Δευτέρα 18 Ιουνίου.

Ραντεβού τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, που θα ξεκινήσει η νέα αγωνιστική χρονιά για τις Ακαδημίες (τα τμήματα Νέων και Παίδων θα ξεκινήσουν βέβαια νωρίτερα), με μια πολύ σημαντική συνεργασία σε επίπεδο Αναπτυξιακών Ηλικιών, που θα βοηθήσει τα μέγιστα τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου, να εξελίξουν και να δώσουν κίνητρα στα παιδιά, να κυνηγήσουν τα όνειρά τους!

Αγαπητά Παιδιά, σας ευχαριστούμε για την προσπάθεια και τα χαμόγελα που μας χαρίζετε καθημερινά!

Αγαπητοί Γονείς σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, την στήριξή και τη θετική στάση σας!

Ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι σε όλους!!!

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

1ο Soccer School Views : 634
Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 524

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.