LOGO PANAKROTIRIAKOS

  • 1BANNER_MATHHMATA_ZWHS_MESA_APO_PODOSFAIRO_B-01site.jpg
  • 1Panakr.jpg
  • 2EthK.jpg
  • 3ASA.jpg
  • 4LifeLessons.jpg
  • 5ArisSoccerSchoolsPanakrotiriakos.png
  • 5k16.jpg
  • 5kk14a.jpg
  • 8K14B.jpg
  • 9K12Panakr.jpg
  • 10K12EthK.jpg
  • 13K1OETHK.jpg
  • 13K10Lions.jpg
  • 13K10PANAKROTIRIAKOS.jpg
  • 14k8pan.png
  • 15k8lions.png
  • 16K6.jpg
  • 17lioness.jpg
Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

logoΟ Πανακρωτηριακός Α.Ο είναι εδώ και 25 χρόνια ο μόνιμος εκπρόσωπος του Ακρωτηρίου στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Χανίων. Η ομάδα έχει παρουσιάσει μια σταθερότητα με συνεχή παρουσία στην Α' ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ και έχει κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό όλης της ποδοσφαιρικής και γενικότερα αθλητικής κοινωνίας των Χανίων.
Έπειτα όμως από τη ραγδαία ανάπτυξη του Ακρωτηρίου τα τελευταία χρόνια σε όλα τα επίπεδα κρίνουμε σκόπιμο και απαραίτητο να ανεβάσουμε τον πήχη των φιλοδοξιών μας ως σωματείο.
Γενικά το Δ.Σ πιστεύει ότι πρέπει να χτιστεί ένα σωματείο υγιές με γερές βάσεις για το μέλλον και να αναδειχθεί η σωστή αθλητική παιδεία.

Δημιουργήθηκε : 12 Μαρτίου 2019

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2019Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της πίτας των ομάδων του Πανακρωτηριακού και της Ένωσης Θύελλα-Καμίνια και Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου (Πανακρωτηριακός-ΕΘΚ-Λέοντες), στην αίθουσα εκδηλώσεων «Κανάρια».

Η βραδιά που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά των Ακαδημιών μας και τους γονείς τους, στους ποδοσφαιριστές των Α' ομάδων και σε ανθρώπους που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τις ομάδες του Ακρωτηρίου.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γενικός Γραμματέας του Πανακρωτηριακού Νικόλαος ΡΟΖΑΚΗΣ, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις, σε ανθρώπους που πρόσφεραν και προσφέρουν στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο και βέβαια σε αθλητές των Ακαδημιών μας.

Ο αντιπρόεδρος του Πανακρωτηριακού και Μέγας Χορηγός των ομάδων του Ακρωτηρίου Μανώλης ΣΒΟΥΡΑΚΗΣ αναφέρθηκε στην 6ετή παρουσία του, μια σχέση που ξεκίνησε από την συμμετοχή των παιδιών του στην Ακαδημία. Τόνισε την μεγάλη σημασία που δίνεται στις υποδομές και την λειτουργία της Ακαδημίας, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητά του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του Πανακρωτηριακού.

Ο Τεχνικός Διευθυντής Βασίλης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ αναφέρθηκε στην ανοδική πορεία των Ακαδημιών μέσα από τα «Μαθήματα ζωής» και το τεχνικό πρόγραμμα που ακολουθείται. Η φετινή χρονιά είχε στόχο την σταθεροποίηση της λειτουργίας σε υψηλό επίπεδο με στόχο, τόσο την άθληση των παιδιών του Ακρωτηρίου, όσο και την εξέλιξη των ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών. Ευχαρίστησε την ΜΟΒΙΑΚ και τον Μανώλη ΣΒΟΥΡΑΚΗ για όλα όσα προσφέρουν τονίζοντας πως «αισθανόμαστε τυχεροί που είμαστε σε αυτή την ομάδα για όσα μας προσφέρει και δεν τα συναντάς σε ομάδες τοπικού». Η περαιτέρω βελτίωση των υποδομών του γηπέδου είναι ένας σημαντικός στόχος, και κάλεσε την πολιτεία να συνδράμει και στις εγκαταστάσεις του Ακρωτηρίου.

Ο παρευρισκόμενος υποψήφιος δήμαρχος Άρης ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ αναφέρθηκε στο γεγονός πως οι αθλητικές υποδομές του Ακρωτηρίου έχουν σημαντικές ελλείψεις και δεσμεύτηκε για την βελτίωσή τους, καθώς η περιοχή αξίζει περισσότερα...

Χαιρετισμό απεύθυνε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων κ. Κωνσταντίνος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΔΗΣ, συγχαίροντας τους υπεύθυνους των ομάδων για τα σημαντικά βήματα εξέλιξης που γίνονται στο Ακρωτήρι σε ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Η σειρά των βραβεύσεων και των Επαίνων, που αφορούν στις ομάδες μας, έχει ως εξής:

Τιμητικές πλακέτες

- Αδάμ ΤΖΟΥΡΜΠΑΚΗ επί σειρά ετών παράγοντα των ομάδων μας, από τον Γενικό Αρχηγό Μιχάλη ΚΕΛΑΚΗ.

- Εμμανουήλ ΤΕΡΕΖΑΚΗ, έναν ποδοσφαιριστή με ταλέντο και Ήθος, που έχει αγωνιστεί και στις δύο (2) ομάδες του Ακρωτηρίου και τη φετινή χρονιά είναι αρχηγός στη νεανική ΕΘΚ, από τον πρόεδρο της ΕΘΚ Αποστόλη ΓΚΑΓΚΑΚΗ.

- Αθανάσιο ΜΠΑΔΙΕΡΙΤΑΚΗ, που διακρίνεται για το Ήθος του και την αποτελεσματικότητά του στο σκοράρισμα, αγωνιζόμενος με τον Πανακρωτηριακό, από τον Μανώλη ΣΒΟΥΡΑΚΗ.

Έπαινοι Μαθητών-Αθλητών, σε ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών που με την προσπάθειά τους, αποδεικνύουν πως σχολείο και αθλητισμός μπορούν με επιτυχία να συνυπάρξουν! Δόθηκαν από τον Τεχνικό Διευθυντή Βασίλη ΠΑΠΑΔΑΚΗ στους:

Πέτρο και Χρήστο ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗ (ΕΘΚ), Ιωάννη ΜΑΛΙΧΟΥΤΗ (Πανακρωτηριακό), Βασίλειο ΜΑΥΡΑΚΑΚΗ, Μανώλη ΣΒΟΥΡΑΚΗ, Εμμανουήλ ΔΡΑΚΟ, Ιωάννη ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ (από την ομάδα Κ16 Πανακρωτηριακός) και Νικόλαο ΚΑΛΦΑΚΗ (Κ14 Λέοντες).

Μηνιαίοι Έπαινοι Συμπεριφοράς και Προσπάθειας, δόθηκαν στα παιδιά από τους ποδοσφαιριστές του Πανακρωτηριακού, Στέφανο ΒΑΣΙΛΟΜΙΧΕΛΑΚΗ, Γιώργο ΒΟΥΡΒΑΧΑΚΗ, Στέφανο ΚΕΛΑΚΗ, Λευτέρη ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ, Αθανάσιο ΜΠΑΔΙΕΡΙΤΑΚΗ και της ΕΘΚ Ιωάννη ΒΕΡΔΟ και Εμμανουήλ ΤΕΡΕΖΑΚΗ, ως εξής:

Τμήμα Κ8 ΕΘΚ (2011-12): Στον Βασίλειο ΝΑΝΑΔΑΚΗ

Τμήμα Κ8 Πανακρωτηριακός (2011-12): Στον Κων/νο και Νεκτάριο ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΑΛΑΚΗ

Τμήμα Κ10 Πανακρωτηριακός (2009-10): Στον Γεώργιο ΠΟΛΑΚΗ

Τμήμα Κ10 ΕΘΚ (2009): Στον Θεόδωρο ΓΚΕΗΛ

Τμήμα Κ12 Λέοντες (2007-08): Στον Μαρκο ΠΑΤΕΡΑΚΗ και

Τμήμα Κ12 Πανακρωτηριακός (2007): Στον Ιάσωνα ΚΟΥΚΑΚΗ

Έπαινοι που δόθηκαν σε γονείς που είναι τα τελευταία χρόνια, κοντά στις Ακαδημίες μας και συμβάλλουν σημαντικά στην οργάνωση και την υποστήριξη που απαιτείται. Τιμήθηκαν οι Δημήτριος ΚΟΥΚΑΚΗΣ (Τμήμα Κ12 Πανακρωτηριακός) και Γωγώ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ (Τμήμα Κ14 Λέοντες) από τον πρόεδρο του Πανακρωτηριακού Μανώλη ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗ.

Τέλος, έπαινοι για την κατάκτηση του 2ου στη σειρά κυπέλλου Κ14 που διοργανώνει η ΕΠΣ Χανίων, δόθηκαν και σε όλους τους ποδοσφαιριστές του τμήματος Κ14 Πανακρωτηριακός (2005-06), από τον υποψήφιο δήμαρχο Άρη ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ.

Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου και τα Δ.Σ των ομάδων μας, απευθύνουν ένα μεγάλο από καρδιάς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε:

α. Τους γονείς αθλητών της Ακαδημίας μας, που πραγματικά με την ανταπόκρισή και τη θετική στάση τους, μας έδωσαν μεγάλη δύναμη.

β. Τους αθλητές μας, αυτά τα υπέροχα παιδιά που μαζί τους δημιουργούμε ένα καλύτερο αύριο για το Ακρωτήρι.

γ. Τους εκπροσώπους της ΕΠΣ Χανίων για την παρουσία τους.

δ. Τους δωροθέτες της λαχειοφόρου αγοράς, για την στήριξή τους.

ε. Το ITALIAN FACTORY OUTLET, που χορήγησε όλα τα δώρα που αντιστοιχούσαν στο φλουρί για το κάθε τμήμα.

στ. Τη διεύθυνση και το προσωπικό της αίθουσας εκδηλώσεων «Κανάρια».

ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

1ο Soccer School Views : 634
ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 717

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.