LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

14

Μάι 2021

Αγαπητοί γονείς & αθλητές, επιστρέφουμε στο γήπεδο και σε ρυθμούς προπονήσεων από την ερχόμενη Δευτέρα 17 Μαΐου 2021, για όλα τα τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου (Πανακρωτηριακός - ΕΘΚ - Λέοντες).

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται με βάση όλα τα ισχύοντα πρωτόκολλα, σεβόμενοι τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α), του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ και σύμφωνα με το πρόγραμμα προπονήσεων που μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ.

Προς διευκόλυνση όλων και βάσει των οδηγιών που έχουμε λάβει, σας γνωρίζουμε ότι (μέχρι την για την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων, που θα εκδοθούν τις προσεχείς ημέρες από την Γ.Γ.Α), η είσοδος των αθλητών στις αθλητικές εγκαταστάσεις θα γίνετε ΜΟΝΟ με την προσκόμιση αντιγράφου αρνητικής δήλωσης self‐test (σχολική κάρτα) ή με την αποστολή της στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) 1991panakrotiriakos@gmail.com.

Για την πρόσβαση στην αθλητική εγκατάσταση πρέπει να γίνεται η εγγραφή από τον συνοδό των στοιχείων του αθλούμενου στον Κατάλογο Εισερχομένων-Εξερχομένων που διατηρεί η Ακαδημία, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα ιχνηλάτησης τυχόν κρούσματος COVID-19 από τον ΕΟΔΥ.

Πρόθεσή μας είναι να λειτουργήσουν οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου και το καλοκαίρι, όσο διάστημα χρειαστεί, για να περνάνε όμορφα τα παιδιά!

Τα παιδιά για τις τρεις (3) πρώτες εβδομάδες θα συνεχίσουν κανονικά στα τμήματά τους, με τους ίδιους προπονητές και τους φίλους τους! Στη συνέχεια θα περάσουμε σιγά-σιγά στην οργάνωση της νέας χρονιάς, όπως γίνεται κάθε χρόνο, με βάση τις νέες ηλικιακές κατηγορίες που προκύπτουν.

Καλή επάνοδο, υγεία, χαρά, ευτυχία και πολλά παιδικά χαμόγελα!

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

3o Soccer School Views : 1766
Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 691

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.