LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

20

Δεκ 2014

ΕΘΚ-Άμιλλα 2-3Αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα, σε ένα από τα καλύτερά της παιχνίδια, η Ένωση Θύελλα Καμίνια στο σημερινό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Καθιανών με αντίπαλο την Άμιλλα για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Χανίων, καθώς παρότι είχε την πρωτοβουλία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ηττήθηκε με σκορ 3-2.

 

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδας μας βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 4' έπειτα από στημένη φάση (ανάποδη υπόδειξη φάουλ), ωστόσο δημιούργησε ευκαιρίες και σε μία από αυτές στο 37' ο Μουσουράκης συνδυάστηκε με τον Ανδρεαδάκη που έβγαλε σέντρα στον Τσάρτσιου και με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Στο πρώτο 15λεπτο της επανάληψης η ΕΘΚ σε τρεις (3) περιπτώσεις με τους Μουσουράκη, Ανδρεαδάκη και Σκριάπα βρέθηκε μια ανάσα από το γκολ, αλλά σε μια αντεπίθεση στο 60' οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά το προβάδισμα. Η ομάδα μας πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει και πάλι με τον Τσάρτσιου στο 84' ο οποίος μετά από ωραία ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ έγραψε το 2-2. Όμως οι φιλοξενούμενοι στο 88' και πάλι από λάθος υπόδειξη (προηγήθηκε φάουλ, αλλά δόθηκε οφσάιντ), εκτέλεσαν γρήγορα βγαίνοντας σε αντεπίθεση και πήραν τη νίκη.

ΕΘΚ: Κουρομιχελάκης, Λιονάκης, Καλλιγέρης, Σοφιανόπουλος, Κελάκης, Τσαρτσίου, Σφακιανάκης (62' Καυκαλάς), Ανδρεαδάκης Π., Λειβαδιτάκης (74' Γαβαλάς), Σκριάπας, Μουσουράκης

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 521
3o Soccer School Views : 1754

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.