LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

29

Μαρ 2015

ΕΘΚ-ΑΕ Κυδωνίας 1-4Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας, στο σημερινό παιχνίδι στο γήπεδο Καθιανών, με αντίπαλο την Α.Ε Κυδωνίας για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Χανίων και γνώρισε την ήττα με 4-1.
 
 
 

Η ομάδα μας βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ μόλις στο 2' και στο 20', προσπάθησε να αντιδράσει χάνοντας κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως να πετύχει κάποιο τέρμα. Στο πρώτο 15λεπτο της επανάληψης οι ποδοσφαιριστές μας προσπάθησαν να μειώσουν, χάνοντας ευκαιρίες με κυριότερη τη φάση του 56' όταν μετά τη σέντρα του Μιχελάκη, ο Ανδρεαδάκης δεν μπόρεσε από τη μικρή περιοχή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων. Στο 61' και ενώ ο βοηθός είχε υποδείξει οφσάιντ, ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί με αποτέλεσμα το 3ο γκολ των φιλοξενούμενων. Στην επόμενη φάση ο Τσάρτσιου κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ανδρεαδάκης Π. μειώνοντας σε 1-3. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και 4ο τέρμα στο 77', ενώ στο 81' ο Μιχελάκης αντίκρυσε 2η κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία και αποβλήθηκε.

Ένωση Θύελλα Καμίνια: Κουρομιχελάκης, Καλλιγέρης, Αχλάτης (55' Σουλτάνος), Σηφάκης, Τζιγκουνάκης, Γαβαλάς, Λειβαδιτάκης, Μουσουράκης, Πακτίτης (60' Τσαρτσίου), Ανδρεαδάκης Π. (Ανδρεαδάκης Ε.), Μιχελάκης.

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

3o Soccer School Views : 1755
Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 677

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.