LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

01

Μαρ 2015

Σπάθα-Πανακρωτηριακός 0-1Το ταξίδι προς την κορυφή για τον Πανακρωτηριακό συνεχίζεται και μετά τη χθεσινή νίκη, στο γήπεδο Κολυμπαρίου με αντίπαλο την ομάδα της Σπάθας, για την 10η αγωνιστική στο πρωτάθλημα (Όμιλο Τίτλου) της Α' κατηγορίας ΕΠΣ Χανίων, χάρη στο γκολ του Πενταράκη.

 

 

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανακρωτηριακός είχε τον έλεγχο του αγώνα όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα τη γηπεδούχο Σπάθα. Στην επανάληψη η ομάδα μας βρήκε κενούς χώρους και στο 62' άνοιξε το σκορ με πλασέ του Πενταράκη έπειτα από φάουλ του Μποχώνη και βρέθηκε αρκετές φορές κοντά στην επίτευξη και άλλου τέρματος, όμως τα σουτ των Μποχώνη στο 67' και Παντελακάκη στο 80' σταμάτησαν στο δοκάρι, με τον τελευταίο να έχει δύο ακόμα καλές ευκαιρίες όταν στο 81' την κεφαλιά που επιχείρησε από το ύψος του πέναλτι που απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων με δυσκολία και στο 86' όταν σούταρε δυνατά από πλεονεκτή θέση με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Πανακρωτηριακός: Γύπαρης, Ξεκουκουλωτάκης, Μανουσάκης, Αδαμόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Πλατώνης, Πενταράκης, Μποχώνης(85' Τερεζάκης), Παντελακάκης, Μπαδιεριτάκης (89' Κελάκης), Γιαννολάρης (70' Λυχνάκης)

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

3o Soccer School Views : 1755
ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.