LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

22

Αυγ 2015

Panakrotiriakos Pagxaniakos 4-1Εύκολη νίκη για την ομάδα μας στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν για το θεσμό του Κυπέλλου, στο οποίο επικράτησε με σκορ 4-1 με αντίπαλο τον Παγχανιακό. Ωστόσο η νίκη αυτή επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του νεαρού Παύλου ΚΟΠΑΝΑΚΗ.
 

 

 

Με το ξεκίνημα της αναμέτρησης στο 13'' ο Βασιλομιχελάκης άνοιξε το σκορ, μετά από ενέργεια του Δημούση και στο 22' έπειτα από σέντρα του Μαριανάκη, ο Πενταράκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη στο 51' ο Κοπανάκης κέρδισε πέναλτι, τραυματίστηκε όμως στα πλευρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Πενταράκης που ευστόχησε και τις δύο φορές, καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης ορθά αποφάσισε την επανάληψη του, κάνοντας το 3-0. Στο 64' και πάλι από προσπάθεια του Δημούση, ο Κελάκης με κεφαλία ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Οι φιλοξενούμενοι στο 80' κατάφεραν να μειώσουν στο τελικό 4-1 με πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Μπικάκης. Η ομάδα μας δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα τέρματα με σημαντικότερες στιγμές τα δύο (2) δοκάρια του Δημούση.

Πανακρωτηριακός: Κουρομιχελάκης, Κελάκης, Αδαμόπουλος (65' Τερεζάκης), Πλατώνης, Μπικάκης, Ξανθουδάκης, Πενταράκης (55' Λυχνάκης), Μαριανάκης, Βασιλομιχελάκης, Δημούσης, Κοπανάκης (51' λ.τρ. Περράκης)

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

3o Soccer School Views : 1755
Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.