LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

03

Οκτ 2015

Μινώταυρος-Πανακρωτηριακός 0-1Με το "διπλό" πέρασε από τις Μουρνιές η ομάδα μας επικρατώντας του Μινώταυρου με 0-1 και πήρε μία δίκαιη νίκη, καθώς είχε την υπεροχή σε μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης χάνοντας μάλιστα αρκετές ευκαιρίες και για άλλα τέρματα.

 

 

Για ακόμα ένα αγώνα η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, είχε την υπεροχή των κινήσεων και στο διάστημα 30-45' έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για γκολ με σημαντικότερη το σουτ του Λυχνάκη στο 43' που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη η ομάδα μας συνέχισε να προσπαθεί να πετύχει κάποιο τέρμα. αλλά τα σουτ των Μπαδιεριτάκη, Πενταράκη και Βασιλομιχελάκη, αλλά και η κεφαλιά του Λυχνάκη δεν βρήκαν στόχο. Η υπεροχή της ομάδα μας καρποφόρησε στο 85' όταν ο Μπαδιεριτάκης πέρασε κάθετη πάσα στον Πενταράκη που βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα και με ιδανικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Σημειώνεται ότι πριν το ξεκίνημα της αναμέτησης ο πρόεδρος του Μινώταυρου Γιώργος ΒΕΡΓΑΚΗΣ τίμησε τον ποδοσφαιριστή Βασίλη ΔΗΜΟΥΣΗ που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν με τα πράσινα, ενώ όταν αντικαταστάθηκε χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους και των δύο ομάδων.

Το Δ.Σ του Πανακρωτηριακού ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση του Μινωταύρου, αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας, για τη φιλοξενία στο σημερινό αγώνα των ομάδων μας.

Πανακρωτηριακός: Κουρομιχελάκης, Κελάκης, Μανουσάκης, Αδαμόπουλος, Πλατώνης, Πενταράκης (90' Μαριανάκης), Ξανθουδάκης, Βασιλομιχελάκης (88' Τερεζάκης), Μπαδιεριτάκης, Λυχνάκης (70' Ξεκουκουλωτάκης), Δημούσης

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977
3o Soccer School Views : 1754

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.