LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

06

Μαρ 2016

Ίκαρος-Πανακρωτηριακός 0-1Στην κορυφή βρέθηκε και πάλι η ομάδα μας που πέρασε από το γήπεδο Νεροκούρου με παλικαρίσια νίκη απέναντι στον Ίκαρο Μ., παρά το σκληρό και πολλές φορές αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων (σ.σ Μπαδιεριτάκης αποχώρησε τραυματίας, Μποτωνάκης ράμματα στο κεφάλι). Ποδοσφαιριστές, προπονητικό επιτελείο εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να επιστρέψουν στην κορυφή και να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης η ομάδα μας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες με τα σουτ στο 10' Δημούση, στο 12' Μπάτζιο, στο 29' με την κεφαλιά του Αδαμόπουλου έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μποτωνάκη και στο 40' με το σουτ του Πενταράκη, χωρίς να μπορέσει να παραβιάσει την εστία των γηπεδούχων.

Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 47' ο Κελάκης έκλεψε την μπάλα από δεξιά και με υποδειγματική σέντρα τροφοδότησε τον Βασιλομιχελάκη που με ιδανικό τελείωμα άνοιξε το δρόμο για τη νίκη κάνοντας το 0-1. Στο 61' ο Δημούσης σέντραρε από αριστερά με τη μπάλα να φαίνεται ότι "σταματάει" στο χέρι του αμυντικού, αλλά το παιχνίδι συνεχίστηκε. Τελευταία καλή ευκαιρία ήταν στο 71' όταν το σουτ που επιχείρησε ο Βασιλομιχελάκης πέρασε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα.

Πανακρωτηριακός (Βασίλης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ): Μπουράκης, Κελάκης, Πλατώνης, Αδαμόπουλος, Ξεκουκουλωτάκης (78’ Μανουσάκης), Μποτωνάκης (67’ Γιαννολάρης), Μπάτζιο, Πενταράκης, Δημούσης, Βασιλομιχελάκης, Μπαδιεριτάκης (29’ λ.τρ. Λυχνάκης)

Για φάσεις και το γκολ πατήστε ΕΔΩ

Για φωτογραφίες από το Athlitico πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

3o Soccer School Views : 1754
Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 677

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.