LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

26

Μαρ 2016

Άρης Σούδας-Πανακρωτηριακός 0-3Με μια παλικαρίσια εμφάνιση η ομάδα μας υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα τον περσινό πρωταθλητή Άρη Σούδας και μάλιστα στην έδρα του, επικρατώντας με θριαμβευτικό τρόπο και σκορ 3-0. Πλέον η ομάδα μας αναμένει την θετική έκβαση της ένστασης, που θα την φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας. 

 

Από τον ξεκίνημα της σημερινής αναμέτρησης η ομάδα μας δεν άφησε περιθώρια στον Άρη Σούδας και στο 20' από την σέντρα του Ξεκουκουλωτάκη, ο Πενταράκης έστρωσε την μπάλα στον Μπαδιεριτάκη που με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο πλεχτό για το 0-1. Στο 44' από την εκτέλεση φάουλ του Ξεκουκουλωτάκη, ο Αδαμόπουλος σηκώθηκε ψηλότερα απ' όλους και με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 0-2.

Στην επανάληψη η ομάδα μας κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και στο 51' ο Μπαδιεριτάκης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του, με τον Αδαμόπουλο να σημαδεύει σωστά από 11 βήματα και να κάνει το 0-3. Στο 73' αποβλήθηκε ο Μανταδάκης για σκληρό-αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Πενταράκη που αποχώρησε τραυματίας και στην συνέχεια η ομάδα μας έχασε και άλλες ευκαιρίες να πετύχει και άλλα τέρματα με σημαντικότερες στο 76' και 88' με τον Μπάτζιο, στο 89' με τον Δημούση και στο 90' με τον Μπαδιεριτάκη.

Πανακρωτηριακός (Βασίλης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ): Μπουράκης, Κελάκης (68' Λυχνάκης), Πλατώνης, Αδαμόπουλος, Μανουσάκης, Πενταράκης (75' λ.τρ. Δημούσης), Ξανθουδάκης, Ξεκουκουλωτάκης, Μπάτζιο, Βασιλομιχελάκης, Μπαδιεριτάκης (90' Μαριανάκης)

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Για φάσεις και γκολ πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977
3o Soccer School Views : 1754

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.