LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

13

Οκτ 2014

Πανακρωτηριακός-Κρητικός Αστ. 3-2Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε η ομάδα Παίδων του Πανακρωτηριακού, με το ίδιο σκορ 3-2, με αντίπαλο την ομάδα του Κρητικού Αστέρα στο χθεσινό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Καθιανών για το Κύπελλο Παίδων "Σπύρος Αμαραντίδης" της ΕΠΣ Χανίων. Παρά τις πολλές ελλείψεις, η ομάδα μας δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και κατάφερε παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο να κερδίσει δίνοντας ελπίδες για το μέλλον.

Στο α' μέρος ο Κρητικός Αστ. κατάφερε να προηγηθεί στο 12' με γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως στο 25' ο Ανδρεαδάκης ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο και στο 32' ο Πολυχρονάκης Π. κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μαρκαντωνάκης γράφοντας το 2-1. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 47' και παρά την απώλεια πέναλτι στο 52' σε εκτέλεση του Μαρκαντωνάκη (οριζόντιο δοκάρι), ο Πολυχρονάκης Π. στο 55' με ωραία ατομική προσπάθεια πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία του τερματοφύλακα, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα μας.

Τμήμα ΠΑΙΔΩΝ (Πανακρωτηριακός): Λουλουδάκης, Καλαϊτζάκης Γ., Ανδρεαδάκης Ευστ., Κονταράκης (Καλέντζης), Κριθαράκης, Μπαγετάκος, Μαρκαντωνάκης, Κανακάκης (Φιλιππάκης), Πολυχρονάκης Π. Μαλιχούτης, Πολυχρονάκης Χρ.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 677
3o Soccer School Views : 1754

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.