LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

26

Οκτ 2014

Πανακρωτηριακός-Κορωνίδα 5-0Ακόμα μία νίκη για τον Πανακρωτηριακό, σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο των Καθιανών, με αντίπαλο την Κορωνίδα με σκορ 5-0, για την 4η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Α' κατηγορίας. Η ομάδα μας συνεχίζει να "πυροβολεί" τα αντίπαλα δίχτυα, έχοντας φτάσει στο συνολικό 19-0.

 

 

Στο α' ημίχρονο η ομάδα μας είχε από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων, η οποία απέδωσε καρπούς στο 18' όταν ο Μποχώνης σέντραρε από αριστερά, ο Λυχνάκης πλάσαρε με τον τερματοφύλακα να διώχνει και στην επαναφορά ο Πενταράκης με σουτ έγραψε το 1-0. Στη συνέχεια ο Μπαδιεριτάκης σε δύο (2) περιπτώσεις δεν μπόρεσε να σκοράρει, καθώς αρχικά στο 33' πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι σε σέντρα του Παντελακάκη, αλλά το πλασέ κατέληξε στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στο 34' η κεφαλιά που επιχείρησε σε σέντρα του Πλατώνη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.  Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Παντελακάκης σέντραρε από δεξιά, ο τερματοφύλακας δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη μπάλα και ο Πενταράκης με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0. Στο 56' και έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Παντελακάκη, ο Πενταράκης άφησε την μπάλα στον Μποχώνη που σούταρε κάνοντας το 3-0, ενώ στο 60' μετά από κόρνερ του Μποχώνη, ο Λυχνάκης με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 4-0. Στο 68' ο Αγναντής συνδυάστηκε όμορφα με τον Καλλέργη με τελικό αποδέκτη τον Μποχώνη, ο οποίος σούταρε γράφοντας το τελικό  5-0.

Πανακρωτηριακός: Γύπαρης, Μιχαλακόπουλος, Αδαμόπουλος (61' Καλλέργης), Παντελακάκης, Ξεκουκουλωτάκης, Πλατώνης, Μποχώνης, Πενταράκης (69' Ανδρεαδάκης Ν.), Αγναντής, Μπαδιεριτάκης,  Λυχνάκης (61' Τερεζάκης)

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

1ο Soccer School Views : 628
Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 677

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.