LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

13

Σεπ 2015

Πανακρωτηριακός-Κεραμειά 1-2Ήττα χωρίς επιπτώσεις και τραυματισμούς στο σημερινό αγώνα της ομάδας μας με τα Κεραμειά στο γήπεδο των Καθιανών, καθώς βρίσκεται ήδη στην επόμενη φάση του Κυπέλλου από την προηγούμενη αγωνιστική. 

 

 

Η ομάδα μας αιφνιαδιάστηκε στο ξεκίνημα του αγώνα και βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο 14' και 25' κόντρα στη ροή του αγώνα. Παρόλα αυτά οι παίκτες μας απέναντι στο σκληρό παιχνίδι και αρκετές φορές επικίνδυνο, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα, δημιούργησαν ευκαιρίες όπως το σουτ του Μαριανάκη στο 29' που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, οι κεφαλιές του Αδαμόπουλου και Δημούση στο 22' και 43' και η διπλή χαμένη ευκαιρία στο 38' σε σουτ των Κοπανάκη και Δημούση. 

Στην επανάληψη η ομάδα μας συνέχισε να έχει την υπεροχή και στο 56' ο Βασιλομιχελάκης κέρδισε πέναλτι, όταν στη σέντρα που επιχείρησε η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του αμυντικού. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δημούσης και μείωσε το σκορ σε 1-2. Τρία λεπτά αργότερα από τη σέντρα του Ξανθουδάκη, ο Κελάκης πήρε την κεφαλιά, αλλά για ακόμη μια φορά η μπάλα σταμάτησε στο δεξι κάθετο δοκάρι των Κεραμειών. Σημειώνεται ότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 67'. Οι ποδοσφαιριστές μας προσπάθησαν για την ισοφάριση, αλλά οι τελικές προσπάθειες του Βασιλομιχελάκη, Ξεκουκουλωτάκη, και Κελάκη δεν είχαν θετικό αποτέλεσμα.

Πανακρωτηριακός: Κουρομιχελάλης, Μανουσάκης, Αδαμόπουλος, Πλατώνης, Ξεκουκουλωτάκης, Τερεζάκης (56' Κελάκης), Μαριανάκης, , Βασιλομιχελάκης, Λυχνάκης (70' Πενταράκης), Κοπανάκης (46' Ξανθουδάκης), Δημούσης

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 677
ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.