LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

07

Φεβ 2016

ΙΝΚΑ-Πανακρωτηριακός 4-1Την πρώτη ήττα σε αγώνα πρωταθλήματος (έπειτα από 18 αγωνιστικές) γνώρισε η ομάδα μας στην χθεσινή αναμέτρηση στο γήπεδο των Αγ. Αποστόλων με αντίπαλο την Α.Ε.Ε.Κ ΙΝΚΑ. 

 

 

 

Όλα κρίθηκαν στα πρώτα 25 λεπτά, καθώς η ομάδα μας βρέθηκε να χάνει με 1-0 μόλις στο 3', αντέδρασε και κέρδισε πέναλτι στο 18' αλλά ο Πενταράκης δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, καθώς ο Βλαχάκης απέκρουσε. Αντί για το 1-1 έγινε στο επόμενο λεπτό το 2-0, όμως με τη σέντρα ο Μπάτζιο πέτυχε ένα εξαιρετικό και παλικαρίσιο γκολ μειώνοντας σε 2-1 στο 21'. Ο τρελός ρυθμός του παιχνιδιού συνεχίστηκε με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν στο 23' το 3-1 και την ομάδα μας να μη βρίσκει τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει, για να έρθει στο 63' ακόμη ένα γκολ για τους γηπεδούχους. Οι καλύτερες ευκαιρίες για την ομάδα μας χάθηκαν στο 37' με την κεφαλιά του Δημούση, που απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων και στο 74' με το Γιαννολάρη.

Ο Πανακρωτηριακός Α.Ο ευχαριστεί την ομάδα Α.Ε.Ε.Κ ΙΝΚΑ για τη φιλοξενία και παράλληλα εύχεται ταχεία ανάρρωση στον τερματοφύλακα Κώστα Βλαχάκη που τραυματίστηκε σε μια άτυχη στιγμή στο 90'.

Πανακρωτηριακός (Βασίλης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ): Καραογλανίδης, Κελάκης (46’ Ξεκουκουλωτάκης), Αδαμόπουλος (46’ Μιχαλακόπουλος), Μανουσάκης, Μιχαήλ, Ξανθουδάκης, Πενταράκης (65’ Γιαννολάρης), Μπάτζιο, Μπαδιεριτάκης, Δημούσης, Βασιλομιχελάκης

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977
1ο Soccer School Views : 628

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.