LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

06

Μάι 2014

Πανακρωτηριακός Α.ΟΑγαπητοί Γονείς και Παιδιά,
Όπως ήδη γνωρίζετε, η ακαδημία μας θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 11 Μαΐου, ημερήσια εκδρομή στο Ηράκλειο. Ο σκοπός της εκδρομής εκτός από τον ψυχαγωγικό της χαρακτήρα, είναι να αποκομίσουν τα παιδιά αγωνιστικές εμπειρίες, να έρθουν σε επαφή με παιδιά από άλλους νομούς και ακαδημίες, να νοιώσουν την έννοια και τις διαδικασίες της ομαδικής αποστολής και φυσικά να παίξουν ποδόσφαιρο. Επίσης, να δουν από κοντά το πραγματικά πρωτοποριακό αυτό αθλητικό κέντρο, όσο και να ζήσουν μια πολύ όμορφη εμπειρία με την επίσκεψη στο Ενυδρείο. Σε σχέση με την εκδρομή, σας παρακαλούμε-γνωστοποιούμε:

1. Η μετακίνηση των παιδιών θα γίνει δωρεάν με κόστος της ομάδας και την ευγενική χορηγία του Δήμου Χανίων.

2. Οι γονείς-συνοδοί θα επιβαρυνθούν αναλογικά το κόστος του λεωφορείου, που θα τους μεταφέρει (8-12 ευρώ ανά άτομο). Το ακριβές αντίτιμο, επειδή έχει να κάνει με τον αριθμό όσων ακολουθήσουν την εκδρομή, θα σας γνωστοποιηθεί μέσω της Γραμματείας την Πέμπτη 8 Μαΐου.

3. Να μας επιστρέψετε το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 8 Μαΐου, την Υπεύθυνη Δήλωση συμμετοχής του παιδιού σας.

4. Να δηλώσετε άμεσα (όσοι δεν το έχετε πράξει) και τη δική σας συμμετοχή στη Γραμματεία.

5. Το κόστος για το γεύμα των παιδιών (μπριζόλα στα κάρβουνα, πατάτες, σαλάτα) στο Lido είναι 6 ευρώ και το εισιτήριο του Ενυδρείου 6 ευρώ, τα παιδιά θα πρέπει δηλαδή να κρατάνε μαζί τους 12 ευρώ. Οι τιμές για γονείς είναι επίσης ίδιες συν το κόστος μεταφοράς (πρέπει να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, για να γνωρίζει το Lido, τον αριθμό των ατόμων που θα εξυπηρετήσει).

6. Όλα τα παιχνίδια θα γίνουν στα γήπεδα του Lido, εκτός του τμήματος 1997-98-99, που θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του Εργοτέλη (Μαρτινέγκο).

7. Η αναχώρησή μας θα γίνει από το γήπεδο της ακαδημίας μας το πρωί της Κυριακής 11 Μαΐου στις 08.00 π.μ. και η ώρα επιστροφής υπολογίζεται περίπου στις 20.00 μ.μ.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 525
1ο Soccer School Views : 635

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.