LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

13

Μάι 2014

Πανακρωτηριακός Α.ΟΑγαπητοί Γονείς,
Μετά την ολοκλήρωση της εκδρομής στο Ηράκλειο, ολοκληρώθηκαν τρεις (3) πολύ σημαντικές δραστηριότητες της ακαδημίας μας (το Πανελλήνιο τουρνουά στον Μαραθώνα, το Παγκρήτιο στην Ιεράπετρα και η επίσκεψη σε Lido και Ενυδρείο). Ο βασικός στόχος να ανοίξει η ακαδημία τα φτερά της, να έρθει σε επαφή με ομάδες από όλη την Ελλάδα και να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να αποκτήσουν σημαντικές εμπειρίες, σίγουρα επετεύχθη.

Είναι επίσης γεγονός, πως δεν υπήρξαν σημαντικά προβλήματα, ακόμα και στην μεγάλη αποστολή στο Ηράκλειο, που συμμετείχαμε με επτά (7) τμήματα και περισσότερα από 190 συνολικά άτομα. Βεβαίως υπήρξαν οργανωτικά λάθη και παραλείψεις. Τα έχουμε εντοπίσει και είμαστε στη διάθεσή σας για να μας μεταφέρετε τυχόν παρατηρήσεις και προτάσεις σας. 

Το 3ήμερο από 15-17 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί το 3ο Soccer School, στα πλαίσια της συνεργασίας μας με την Liverpool, με τον απεσταλμένο προπονητή Mathew MURPHY. Τα τμήματα θα μείνουν όπως στα προηγούμενα, για την καλύτερη δυνατή ανταπόκριση και ωφέλεια των παιδιών. Παρακαλούμε να είστε συνεπείς στο πρόγραμμα για το οποίο έχετε ενημερωθεί.

Ωστόσο, από την ερχόμενη εβδομάδα (σημ. 19/5/2014), θα αρχίσουμε να οργανώνουμε τα τμήματα, με βάση τις ηλικίες που ισχύουν για την επόμενη χρονιά. Αυτή η μετάβαση, είναι πάντα δύσκολη και ζητάμε την κατανόηση και τη συνεργασία σας. Είναι βέβαιο πως θα υπάρξει μια αναστάσωση στα παιδιά, καθώς χωρίζουν τα τμήματα και κάποια φεύγουν, ενώ άλλα μένουν, ενώ σίγουρα θα υπάρξουν και αλλαγές σε προπονητές, σαν φυσικό επακόλουθο. Η τελική μορφή για την οριστικοποίηση των τμημάτων και των προπονητών, θα πάρει χρόνο και θα θέλαμε να μη βγάζετε από μόνοι σας συμπεράσματα και να κάνετε υποθέσεις. Σας ζητάμε να μας εμπιστευτείτε σε αυτή τη διαδικασία. Θυμηθείτε την ανοδική πορεία που υπήρξε σε όλα τα τμήματά μας, στη διάρκεια της χρονιάς που τελειώνει.

Επίσης, θέλω να σας ενημερώσω πως με τα σημερινά δεδομένα και χωρίς νέες εγγραφές, θα δημιουργηθούν ακόμα τρία (3) αγωνιστικά τμήματα. Στόχος μας είναι να επιτύχουμε το καλύτερο για κάθε παιδί, να μπορέσουν όλα τους τη νέα χρονιά να παίξουν ποδόσφαιρο και να βελτιωθούν σαν αθλητές και σαν άνθρωποι. Το επόμενο διάστημα, θα προγραμματίσουμε ομαδικές συναντήσεις ανά ηλικία, για να σας εξηγήσουμε τους στόχους μας και να σας ακούσουμε, αλλά και για να μπορέσουμε να λύσουμε κάθε απορία σας. Σας παρακαλώ να δώσετε το παρόν σε αυτές τις συναντήσεις.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.

 
Βασίλης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημίας
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 691
ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 719

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.