LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

28

Αυγ 2014

2o Soccer SchoolΑγαπητοί Γονείς και Παιδιά,
Το Δ.Σ της ΜΟΒΙΑΚ Πανακρωτηριακός Α.Ο, ανακοινώνει πως η έναρξη του προγράμματος προπονήσεων της Ακαδημίας για τη νέα χρονιά θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου, με τα δύο (2) τμήματα Προπαίδων να έχουν ραντεβού στις 16:15 στο γήπεδο Καθιανών, ενώ από την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου, θα πάρουν σειρά τα υπόλοιπα τμήματα της ακαδημίας μας. Το πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων, με ημέρες και ώρες ανά τμήμα, μπορείτε να το δείτε πατώντας ΕΔΩ.

Επισημαίνεται πως η ακαδημία μας θα έχει από τη φετινή χρονιά διπλά αγωνιστικά τμήματα σε κάθε ηλικία και πως συνεχίζεται η επιτυχημένη συνεργασία μας με τη Liverpool F.C στο πρόγραμμα Foundation. Με έμπειρους διπλωματούχους και πιστοποιημένους με διπλώματα UEFA προπονητές, καταξιωμένους Ειδικούς Συνεργάτες που βοηθάνε στην πολύπλευρη υποστήριξη που απαιτείται για την σωστή ποδοσφαιρική ανάπτυξη και τη διάπλαση των παιδιών, με εξωαγωνιστικές δράσεις που ολοκληρώνουν την κοινωνικότητα και την ένταξη του παιδιού στο κοινωνικό σύνολο, με εγκαταστάσεις που παρέχουν ασφαλή άθληση, με πολύ αγάπη και σεβασμό για κάθε παιδί, φιλοδοξούμε να κάνουμε ένα ακόμα βήμα προς τη δημιουργία μιας πρότυπης ακαδημίας. Παράλληλα ανακοινώνεται πως συνεχίζονται οι εγγραφές για παιδιά από 4-16 ετών, για τις οποίες μπορείτε να ενημερωθείτε στα παρακάτω τηλέφωνα :

Πληροφορίες-Εγγραφές
Γραμματειακή Υποστήριξη
τηλ. 28210 63713
694 8609780 κ. ΜΟΥΣΟΥΡΑΚΗΣ
697 6997512 κ. ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

Σας καλούμε σε αυτό το πολύ όμορφο ταξίδι, στο "μαγικό" κόσμο του παιδικού ποδοσφαίρου, που το παιχνίδι, η χαρά και η διασκέδαση συντροφεύουν την άθληση του παιδιού σας, δημιουργώντας μέσα από ένα οργανωμένο περιβάλλον εκτός από υγιή παιδιά, ανθρώπους με αρχές, όνειρα και στόχους.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

3o Soccer School Views : 1773
ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 719

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.