LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

11

Δεκ 2017

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΝΔΡΑΟι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου συμμετέχουν στην προσπάθεια που ξεκίνησε το Eugenios Gerrard Soccer Camp και στηρίζουν τη σημαντική αυτή δράση, συλλογής δώρων για τα παιδιά στη Μάνδρα Αττικής, από όλες τις περιοχές της Ελλάδας.  

 

Θυμίζουμε ότι η 15η Νοεμβρίου 2017 ήταν μια μέρα η οποία τρόμαξε τα παιδιά της περιοχής στη Μάνδρα Αττικής, ύστερα από τις καταστροφικές πλημμύρες με αποτέλεσμα το παιδικό χαμόγελο να σταματήσει για λίγο .. Γι' αυτό θα πρέπει να κάνουμε προσπάθεια, που να βοηθήσει 1.500 παιδιά περίπου, να αρχίσουν και πάλι να χαμογελούν.

Τα δώρα που μαζεύουμε είναι μπάλες ανεξαρτήτου αθλήματος και παιχνίδια είτε καινούρια, είτε κάποια που ίσως δεν χρειαζόμαστε πλέον στο σπίτι μας, τα οποία θα προσφέρουμε με μεγάλη αγάπη και χαρά. Με αυτόν τον τρόπο θα στηρίξουμε έμπρακτα τους μικρούς μας φίλους, που αυτή την στιγμή, ίσως δεν έχουν την δυνατότητα να  ... παίξουν. Στα παιχνίδια και στις μπάλες που θα προσφέρουν τα παιδιά, να γράψουν και μια ευχή και να τη βάλουν μαζί σε μια χάρτινη σακούλα ή σε κουτί.

Προσοχή: Όσα παιχνίδια προορίζονται για κορίτσια, παρακαλούμε φροντίστε ώστε η χάρτινη σακούλα ή το κουτί να είναι χρώματος ροζ ή κόκκινο. Όσα δώρα προορίζονται για αγόρια, η χάρτινη σακούλα ή το κουτί να είναι οποιοδήποτε άλλο χρώμα, για να κατανεμηθούν ανάλογα και να μην υπάρξει πρόβλημα όταν δοθούν τα δώρα στα παιδιά.

Παιδιά .... ελάτε να βοηθήσουμε τους φίλους μας!

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

3o Soccer School Views : 1771
Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 525

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.