LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

27

Μαρ 2016

Πανακρωτηριακός Α.ΟΜε αφορμή την ανακοίνωση του Δ.Σ του Γ.Σ Άρης Βουκολιών, οι προπονητές της ομάδας μας Γεώργιος Ντενεκεντζής και Ευάγγελος Ανδρεαδάκης, δίνουν τις δικές τους απαντήσεις και τοποθετούνται σχετικά με τα γεγονότα του αγώνα Πανακρωτηριακός-Άρης Βουκουλιών. Συγκεκριμένα ...

 

Γεώργιος Ντενεκεντζής:

Μετά την ανακοίνωση του Δ.Σ Άρη Βουκολιών θεωρώ πως πρέπει και δημόσια να αναφερθώ στα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα του Πανακρωτηριακού με την ομάδα του Άρη Βουκολιών, καθώς μέσα σ' αυτή αναφέρθηκαν με ψευδή, αλλά και υπερβολικά λόγια τόσο για μένα, όσο και για τους συνεργάτες μου, αλλά και γενικότερα την ομάδα μας.

Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω για την στάση της, την Διοίκηση μας και συγκεκριμένα τον κ. Μανώλη Σβουράκη, που με εμπιστεύονται και με στηρίζουν τόσα χρόνια. Σχετικά με τα γεγονότα θα ήθελα να καταδικάσω ότι έγινε στον συγκεκριμένο παιχνίδι, γιατί σίγουρα δεν εκφράζουν ούτε έμενα, αλλά ούτε και τα σωματεία μας.
Θέλοντας λοιπόν να βάλω τα πράγματα στην θέση τους θα ήθελα να αναφέρω ότι:

1. Ουδέποτε ασχολήθηκα με την διαιτησία παρόλο που δεν τα πήγε και τόσο καλά παραβλέποντας βασικούς κανονισμούς διαιτησίας που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα του αγώνα και δεν διαμαρτυρήθηκα ποτέ σε αυτούς.

2. Δεν κινήθηκα ποτέ προς τους φιλάθλους, αλλά και παράγοντες του Άρη Βουκ. και ιδιαίτερα τον κ. Χηνόπουλο, όπου δεν τον γνωρίζω ούτε εξ όψεως, αλλά ούτε ΚΑΙ έχουμε μιλήσει ποτέ, ΣΕ αντίθεση με τον γνωστό για τις ενέργειες του σε αγώνες, "φίλαθλο" του Άρη Βουκ., όπου κατέβηκε από την κερκίδα και με απείλησε. Ακολουθώντας με φεύγοντας από εκεί και προσπαθώντας να με χτυπήσει του είπα ότι σέβομαι τους μεγαλύτερους, δεν θέλω να τσακωθούμε και έφυγα από εκεί.

3. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ αυτές τις φράσεις που αναφέρονται στην ανακοίνωση, οι οποίες είναι σκευάσματα παράγοντα του Άρη Bουκ. για να δώσει έμφαση στα πράγματα. Αντιθέτως, τη Δευτέρα (21/3) μίλησα με μέλος του Άρη Βουκ. και ζήτησα συγγνώμη (πριν την καταγγελία) για τα όσα διαδραματίστηκαν και ειπώθηκαν από μεριάς μου, που σε καμία περίπτωση τα λόγια αυτά δεν ήταν τα αναγραφόμενα. Αφού εξήγησα και δέχτηκαν την συγγνώμη μου έγινε η καταγγελία...

Τι άλλαξε κύριε Διονύση; Γιατί δημόσια συγγνώμη με χρονικό περιορισμό και πριν καν το πείτε, κάνατε και καταγγελία στον σύνδεσμο προπονητών;

Για ποιο λόγο τόσα ψέματα και υπερβολές; Μάλλον θα ξεχάσατε την αγωνιστική συμπεριφορά παικτών σας με ακατανόμαστες φράσεις και ενέργειες, όπου μερικές από αυτές φαίνονται και στο βίντεο του αγώνα.

Τι θα κάνετε για αυτές τις ενέργειες των παικτών σας που προκαλούσαν παίκτες μας, αλλά και φιλάθλους μας στην κερκίδα;

Ίσως άμα είχαν τιμωρηθεί όπως έπρεπε από τον διαιτητή του αγώνα, αλλά και τον προπονητή σας, τώρα να μην "μιλάγαμε". Όσο για το ποιο είναι το ήθος των προπονητών της ακαδημίας μας αλλά και το δικό μου, μια επίσκεψη και θα μάθετε, βλέποντας και ρωτώντας γονείς και παιδιά. Εσείς γιατί προσπαθείτε να δημιουργήσετε αρνητικές εντύπωσεις για την ακαδημία μας προσβάλλοντας τους προπονητές;

Θεωρώ ότι στόχος όλων θα πρέπει να είναι το καλό του Χανιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, πράγμα που δεν μπορεί να επιτευχθεί όταν δημιουργούνται αρνητικές εντυπώσεις για οποιοδήποτε σωματείο και τους παράγοντές του, όταν μάλιστα δεν ευσταθούν. Καλό θα είναι λοιπόν να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα και να επικρατήσει η σύνεση.

Ευάγγελος Ανδρεαδάκης:

Κατα αρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ της ομάδας μου και ειδικόετρα τον κ. Μανώλη Σβουράκη για τη στήριξη που μου παρείχε μέσα από την ανακοίνωση.

Σε ότι έχει να κάνει με τα καταγγελόμενα από την πλευρά του Άρη Βουκ. και επειδή υπάρχουν αρκετές ανακρίβειες, κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν είχα καμιά λεκτική επικοινωνία με τον προπονητή Χρήστο Παπαδογιάννη, τον οποίο σέβομαι και τιμώ.

Ο διάλογος μας έγινε στο τέλος του αγώνα, λέγοντας του πως θα ήθελα το ίδιο πάθος και δύναμη να την έχετε και στα εναπομείνανατα παιχνίδια.

Σε ότι έχει να κάνει με τις τοποθετήσεις σας για την ακαδημία, το ήθος και την ιστορία της ομάδας μας, θεωρώ ότι μας θίγουν και μας προσβάλουν, καθώς ότι συνέβη ήταν καθαρά από τις προκλήσεις των ποδοσφαιριστών σας.

Σίγουρα κανένας δεν επιθυμεί εντάσεις και τέτοιες συμπεριφορές, πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε να επικρατεί καλό κλίμα και σωστές αντιδράσεις στα παιχνίδια γενικότερα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Σας ζητώ συγνώμη μέσα από την καρδιά μου, αλλά θα ήθελα κι εσείς να πράξετε το ίδιο, για τις συμπεριφορές των ποδοσφαιριστών σας.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 691
Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 525

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.