LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

25

Οκτ 2016

Πανακρωτηριακός Α.ΟΤη πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η ομάδα μας,

το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο της Σούδας από τον τοπικό Άρη Σούδας.

Πριν αρχίσει η αναμέτρηση η τοπική ομάδα τίμησε το προπονητή μας, Μανόλη Πηγουνάκη, για την πολύτιμη τριετή προσφορά του και ο οποίος αντάπέδωσε αυτή την αναγνώριση προσφέροντας μια μπλούζα της ομάδας μας υπογεγραμμένη από όλους τους ποδοσφαιριστές μας. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ δυναμικά χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, αλλά η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη. Σε ένα παιχνίδι που επικράτησε κυρίως η δύναμη, η ομάδα μας πραγματοποιώντας μια μέτρια εμφάνιση δέχτηκε ένα γκολ στο 80' λεπτό από τον Αντ. Γαλανάκη το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές μας ευχαριστούν τον Άρη Σούδας για τη φιλοξενία και του εύχονται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Άρης Σούδας (Γιώργος Κόλτζος): Βροντάκης, Στεφανίδης, Κεμπάτσι, Σούλιαρης (60' λ.τρ. Αρτσιδάκης), Βαρδάκης, Δοντσίδης, Φέζγκα, Μπακογιάννης (41' Τσέκοβ), Αργύρης, Στρατουδάκης (69' Γαβαλάς), Γαλανάκης. 

Πανακρωτηριακός (Μανόλης Πηγουνάκης): Χριστουλάκης, Παπακαστρήσιος, Μιχαλακόπουλος, Αδαμόπουλος, Ξεκουκουλωτάκης, Ξανθουδάκης, Πετράκης (68' Γιαννολάρης), Μπάτζιο, Κοπανάκης (76' Λυχνάκης), Βασιλομιχελάκης, Μπαδιεριτάκης.

#MiaOmadaMiaOikogeneia

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 691
Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 525

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.