LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

12

Οκτ 2018

ΑΠΟΛΛΩΝ-ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ 2018-10-13Η ομάδα μας αντιμετωπίζει αύριο το απόγευμα στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής τον Απόλλωνα στο γήπεδο της Σούδας και ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ και σε δηλώσεις στο athlitiko.gr ανέφερε ότι υπάρχει πίστη και αυτοπεποίθηση για τη νίκη. Συγκεκριμένα τόνισε :

 

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα για μας. Είναι ένα παιχνίδι που επί της ουσίας προσδίδει πιο πολύ ψυχολογία στο νικητή για τη συνέχεια πάρα καθορίζει κάτι παραπάνω, καθότι είναι μόλις η 6η αγωνιστική.

Έχουμε απόλυτο σεβασμό στον αντίπαλό μας και αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες του ματς, όμως ο στόχος της ομάδας μας φέτος είναι η νίκη σε οποιοδήποτε παιχνίδι και αυτό θα επιδιώξουμε Προερχόμαστε από μια ευρεία νίκη απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και από μια δύσκολη σειρά αγώνων, έχοντας αντεπεξέλθει με το απόλυτο νικών πάρα τα προβλήματα τραυματισμών που μας ταλαιπώρησαν. Αυτό έχει προσδώσει αυτοπεποίθηση στην ομάδα και πίστη για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Καλώ τον κόσμο να έρθει και να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι αντάξιο των προσδοκιών και εύχομαι να μην έχουμε τραυματισμούς και να κερδίσει ο καλύτερος».

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

1ο Soccer School Views : 627
Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 519

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.