LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

04

Σεπ 2016

Πανακρωτηριακός Α.Ο Σήμερα το απόγευμα η ομάδα μας ο Πανακρωτηριακός,

αντιμετώπισε, στο γήπεδο των Καθιανών, τη Θύελλα Καλάθενων για την πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης του Κυπέλλου Χανίων. Αν και η ομάδα μας βρέθηκε να χάνει με σκορ 0-2, κατάφερε με ωριμότητα, ηρεμία και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα να κάνει την ανατροπή και να κερδίσει με σκορ 4-2. Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Μπαδιεριτάκης (1-2), Ξεκουκουλωτάκης (2-2), Βασιλομιχελάκης (3-2) και πάλι ο Βασιλομιχελάκης (4-2). Η ανατροπή αλλά και η γενικότερη εικόνα του συγκροτήματος του Μανόλη Πηγουνάκη έδειξε ότι η ομάδα μας βίσκεται σε καλό δρόμο ο οποίος όμως απαιτεί ακόμα πολλή δουλειά. Το μόνο μελανό σημείο της σημερινής αγωνιστικής αποτέλεσε ο σοβαρός τραυματισμός του ποδοσφαιριστή μας Μανόλη Κελαϊδή στο πρώτο ημίχρονο. Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές εύχονται περαστικά στο Μανόλη μας και να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας. Η επόμενη αγωνιστική για την ομάδα μας είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 11/9/2016 με αντίπαλο τη Δάφνη στο γήπεδο του Εμπρόσνερου.

Πανακρωτηριακός (Μανώλης Πηγουνάκης): Χριστουλάκης, Κελαϊδής (20’ λ.τρ Μαριανάκης), Αδαμόπουλος, Ξεκουκουλωτάκης, Παπακαστρήσιος, Βασιλομιχελάκης (80’ Καλλέργης), Πετράκης, Γιαννολάρης (60’ Μπάτζιο), Ξανθουδάκης, Μπαδιεριτάκης, Κοπανάκης.

Θύελλα Καλ. (Θοδωρής Μπατιστάκης): Γρανάς, Καρεφυλλάκης, Λουπασάκης, Σημαντηράκης, Κουφογιαννάκης, Ρενιέρης Α., Ρενιέρης Ν., Δημανόπουλος (76’ Βεστάκης), Λουβιτάκης Σπ. (60’ Ουρούκου), Μαργαριτάκης (71’ Λουβιτάκης Μ.), Μπακλατζής.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

3o Soccer School Views : 1771
1ο Soccer School Views : 634

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.