LOGO PANAKROTIRIAKOS

  • 00.ΣΗΜΑΤΑ.jpg
  • 01. ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ_2021-2022.jpg
  • 02. ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑ-ΚΑΜΙΝΙΑ 2021-22.jpg
  • 03. U16_2021-22.jpg
  • 04. U14_2021-22.JPG
Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

logoΟ Πανακρωτηριακός Α.Ο είναι εδώ και 25 χρόνια ο μόνιμος εκπρόσωπος του Ακρωτηρίου στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Χανίων. Η ομάδα έχει παρουσιάσει μια σταθερότητα με συνεχή παρουσία στην Α' ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ και έχει κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό όλης της ποδοσφαιρικής και γενικότερα αθλητικής κοινωνίας των Χανίων.
Έπειτα όμως από τη ραγδαία ανάπτυξη του Ακρωτηρίου τα τελευταία χρόνια σε όλα τα επίπεδα κρίνουμε σκόπιμο και απαραίτητο να ανεβάσουμε τον πήχη των φιλοδοξιών μας ως σωματείο.
Γενικά το Δ.Σ πιστεύει ότι πρέπει να χτιστεί ένα σωματείο υγιές με γερές βάσεις για το μέλλον και να αναδειχθεί η σωστή αθλητική παιδεία.

Δημιουργήθηκε : 26 Δεκεμβρίου 2015

Μπαδιεριτάκης-προπόνηση-προπαίδωνΜια δράση που έχει ξεκινήσει τη φετινή χρονιά και έχει σαν στόχο να φέρει πιο κοντά Ακαδημία και 1η ομάδα, να δώσει κίνητρα και εμπειρίες, αλλά και να δυναμώσει το σύνθημα «Ακρωτήρι - Μία Ομάδα», πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τις γιορτές. Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015, οι αθλητές των τμημάτων 2004-05 της Ακαδημίας μας, βίωσαν μια ξεχωριστή εμπειρία, με τον «Νουρέγιεφ της μπάλας» και παίκτη του Πανακρωτηριακού Σάκη Μπαδιεριτάκη, καθώς συμμετείχε στην προπόνησή τους!

Μπαδιεριτάκης-προπόνηση-προπαίδων-2Τα παιδιά στην αρχή συζήτησαν με το Σάκη για το ποδόσφαιρο και μεταξύ άλλων, έκαναν διάφορες ερωτήσεις όπως : σε ποια ηλικία ξεκινήσατε για πρώτη φορά να παίζετε ποδόσφαιρο; πότε πετύχατε το 1ο γκολ; και ποια είναι η πιο αγαπημένη ομάδα που παίξατε;

Ο αγαπημένος μας Σάκης απάντησε ότι «είναι πολύ σημαντικό που τα παιδιά ασχολούνται με ομαδικό άθλημα σε αυτή την ηλικία, γιατί μαθαίνουν να κοινωνικοποιούνται, να συνεργάζονται και να προσπαθούν για την ατομική και για την ομαδική τους βελτίωση. Σαν αγαπημένη του ομάδα ανέφερε την Ιωνία Χανίων, που σήμερα δυστυχώς δεν υπάρχει, καθώς ήταν η ομάδα που τον βοήθησε τόσο σαν άνθρωπο, όσο και σαν ποδοσφαιριστή».

Μπαδιεριτάκης-προπόνηση-προπαίδων-1

Όσον αφορά το 1ο του γκολ δεν θυμόταν να μας απαντήσει, αλλά αυτό που κρατάμε ως σημαντικό, είναι η φράση του πως «αυτό που είμαι σήμερα το οφείλω στους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και στην αγάπη μου να βελτιώνομαι και να προσπαθώ συνεχώς για το καλύτερο».

Στην συνέχεια συμμετείχε στην προπόνηση με τους μικρούς ποδοσφαιριστές, αγωνιζόμενος και με τις δύο ομάδες, μοίρασε αρκετές ασίστ, επιβράβευσε πολλές φορές τα παιδιά για τις εμπνεύσεις, τις συνεργασίες τους και για τα γκολ που πέτυχαν, ενώ στο τέλος όλοι μαζί σαν μια οικογένεια φωνάξανε ένα δυνατό «Ακρωτήρι, μία ομάδα, ένας για όλους και όλοι για έναν».

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σάκης Μπαδιεριτάκης ανέφερε τα ακόλουθα :

«Ήταν κάτι πρωτόγνωρο η συμμετοχή μου σε προπόνηση της Ακαδημίας και θα το χαρακτήριζα πολύ ενδιαφέρον, αλλά και εξίσου συγκινητικό. Η πολύ καλή δουλεία που γίνεται, καθώς και το ταλέντο που υπάρχει μπορώ να πω ότι με άφησαν έκπληκτο !

Πραγματικά τα πράγματα που πήρα, είναι πολύ περισσότερα από αυτά που έδωσα σε αυτά τα παιδιά.

Ευχαριστώ πολύ τον κ. Ανδρεαδάκη που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω και να ξανανιώσω την παιδική μου ηλικία και εύχομαι οι Ακαδημίες μας να συνεχίσουν να πορεύονται κατ' αυτόν τον τρόπο».

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Video

Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 939
Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 636