LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

16

Νοε 2014

Πανακρωτηριακός-Σπάθα 2-3Εξασφάλισε και μαθηματικά την είσοδό του στον όμιλο τίτλου ο Πανακρωτηριακός παρά την ήττα, στο σημερινό παιχνίδι στο γήπεδο των Καθιανών με αντίπαλο τη Σπάθα, για την 7η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Α' κατηγορίας.

 

 

 

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας δεν κατάφερε να επιβάλει στο ρυθμό της και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, αρχικά στο 32' παρότι ο Γύπαρης απέκρουσε το πρώτο σουτ και σε μία γρήγορη αντεπίθεση στο 38' που ήταν το σκορ του α' μέρους. Στην επανάληψη, η ομάδα μας αντέδρασε γρήγορα και μείωσε σε 1-2 στο 50' όταν από πάσα του Μιχαλακόπουλου, ο Μπαδιεριτάκης πλάσαρε εύστοχα, αλλά στο 65' η Σπάθα κατάφερε να πάρει και πάλι αέρα δύο τερμάτων. Στο 74' ο Πενταράκης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερό "Γ" του τερματοφύλακα μειώνοντας σε 2-3 και στο επόμενο λεπτό ο Μποχώνης σέντραρε και στην απόκρουση του αμυντικού η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε κόρνερ. Η ομάδα μας πίεσε για να ισοφαρίσει, όμως στο 81' ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί σε ανατροπή του Παντελακάκη εντός περιοχής, αλλά και το σουτ του Καλλέργη στο 85' και οι κεφαλιές του Παντελακάκη στο 86' και του Μιχαήλ στο 88' δεν μπόρεσαν να αλλάξουν το αποτέλεσμα.

Πανακρωτηριακός: Γύπαρης, Ξεκουκουλωτάκης, Μιχαήλ, Μιχαλακόπουλος, Μπικάκης, Τερεζάκης (46' Παντελακάκης), Πλατώνης (78' Καλλέργης), Πενταράκης, Μποχώνης, Λυχνάκης (46' Γιαννολάρης), Μπαδιεριτάκης

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 521
Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 677

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.