LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

ΑΕ ΚΥΔΩΝΙΑΣ-ΕΘΚ 2-2Αδικείται από το σημερινό ισόπαλο 2-2 η ομάδα μας, έχοντας πολλά παράπονα από το διαιτητή της αναμέτρησης, καθώς όχι μόνο επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων (σε δύο περιπτώσεις αντιαθλητικό), αλλά και με τον καταλογισμό ανύπαρκτου πέναλτι που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα και προήλθε από τις φωνές παικτών της Α.Ε Κυδωνίας.!!!!

 

Η γηπεδούχος ομάδα αιφνιδίασε στο 2' ανοίγοντας το σκορ από λάθος αμυντική εκτίμηση, ωστόσο οι παίκτες μας πίεσαν χάνωντας ευκαιρίες για την ισοφάριση, στο 29' με εκτέλεση φάουλ του Λειβαδιτάκη και στο 34' σε σουτ του Παπαδάκη που πέρασε μόλις άουτ. Στην επανάληψη έγινε η ανατροπή, το 1-1 αρχικά στο 51' ύστερα από πάσα του Κουβάτση και όμορφο τελείωμα από τον Παπαδάκη και το 1-2 στο 62' με όμορφο πλασέ του Μουσουράκη. Νωρίτερα στο 57' σε σουτ του Κουβάτση η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 73' ο Μουσουράκης με γλυκιά σέντρα έβγαλε τετ-α-τετ τον Παπαδάκη, όμως σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι. Στο 78' και ύστερα από φωνές των γηπεδούχων ο διαιτητής καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι, από το οποίο προήλθε και το τελικό αποτέλεσμα.

ΕΘΚ : Κουρομιχελάκης, Βολακάκης, Σοφιανόπουλος, Καλλιγέρης (90' Καλυβιανάκης), Σκριάπας, Κουβάτσης, Παπαδάκης, Μπαχλιτζανάκης, Λειβαδιτάκης (46' Γαβαλάς), Carciu, Μουσουράκης.

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

1ο Soccer School Views : 634
ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 716

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.