LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

09

Ιαν 2016

Πανακρωτηριακός-Άρης Σούδας 1-1Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε η ομάδα μας μετά το τέλος της σημερινής αναμέτρησης απέναντι στον περσινό πρωταθλητή Άρη Σούδας. Η ομάδα μας που είχε την πρωτοβουλία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχασε σωρεία ευκαιριών κυρίως στο πρώτο 45λεπτο και σκόραρε μονάχα μια φορά απέναντι στον Άρη Σούδας, που χρειάστηκε και την βοήθεια της τύχης για να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας.

Στο α' μέρος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, αλλά στη συνέχεια του αγώνα οι ποδοσφαιριστές μας δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες για γκολ με κυριότερες το σουτ του Βασιλομιχελάκη στο 17' που απέκρουσε με δυσκολία ο τερματοφύλακας και στο 22' όταν από την εκτέλεση φάουλ του Βασιλομιχελάκη η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και έφυγε λίγο έξω από το αριστερο κάθετο δοκάρι καταλήγωντας κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Βασιλομιχελάκης με τον Αδαμόπουλο να παίρνει την κεφαλιά, αλλά ο τερματοφύλακας έδιωξε με δυσκολία. Στο 35' πολύ ωραίος συνδυαμός Μπαδιεριτάκη-Βασιλομιχελάκη, αλλά το σουτ του τελευταίου βρίσκει σε αμυντικό και καταλήγει κόρνερ. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου η ομάδας μας καταφέρνει επιτέλους να ισοφαρίσει, όταν από τη σέντρα του Μπαδιεριτάκη, ο Δημούσης τροφοδοτεί τον Βασιλομιχελάκη και ο τελευταίος με άψογο πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στην επανάληψη η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα τέρματα, αλλά τα σουτ των Μπάτζιο και Βασιλομιχελάκη απέκρουσε με δυσκολία ο τερματοφυλάκας του Άρη. Στο 73' παραλίγο να σημειωθεί αυτογκολ, όταν από την εκτέλεση κόρνερ του Βασιλομιχελάκη, ο αμυντικός του Άρη στην προπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στην εστία της ομάδας του, αλλά ο συμπαίκτης του έδιωξε τελευταία στιγμή πάνω στη γραμμή. 

Πανακρωτηριακός (Βασίλης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ): Μπουράκης, Μανουσάκης, Μιχαήλ, Αδαμόπουλος, Ξεκουκουλωτάκης, Ξανθουδάκης, Πενταράκης, Μπάτζιο, Δημούσης (67' Λυχνάκης), Βασιλομιχελάκης (80' Γιαννολάρης), Μπαδιεριτάκης

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Για video με τις φάσεις-γκολ πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 521
3o Soccer School Views : 1754

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.