LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

13

Δεκ 2019

ELITE PANAKR 2Τη δεύτερη προπόνηση με την Chania FC Elite Team 2006 πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου, σε συγκέντωση που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Εlpisniki.

Τα παιδιά της Ακαδημίας μας συμμετείχαν στο πρόγραμμα του δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ, στο οποίο βρέθηκε για μία ακόμα φορά ο τεχνικός σύμβουλος Γιώργος Αμανατίδης και ο τεχνικός διευθυντής Βασίλης Παπαδάκης.

Η προπόνηση περιείχε διάφορες ασκήσεις για τους μικρούς αθλητές μας οι οποίοι έδειξαν απόλυτη προσήλωση και συγκέντρωση καθόλη τη διάρκεια του προγράμματος το οποίο ήταν χωρισμένο σε διάφορα κομμάτια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι ποδοσφαιριστές μας θα βρεθούν μαζί με την επίλεκτη ομάδα των Χανίων σε χριστουγεννιάτικο τουρνουά την επόμενη εβδομάδα, σε μία αν μη τι άλλο ξεχωριστή εμπειρία όπου δεσπόζει η παρουσία ομάδων των ΠΑΕ ΟΦΗ και Παναθηναϊκού.

Η διοργάνωση είναι προγραμματισμένη από 20 μέχρι και 23 Δεκεμβρίου στη Χερσόνησο και θα συμμετέχουν ομάδες απ' όλη την Κρήτη.

ELITE PANAKR 6

ELITE PANAKR 5

ELITE PANAKR

ELITE PANAKR 1

ELITE PANAKR 3

ELITE PANAKR 4

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 989
1ο Soccer School Views : 635

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.