LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

25

Φεβ 2020

Tournoua Xarodia 6Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή των ομάδων του δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά διεξήχθη τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου το "1ο Τουρνουά Φιλίας" στο οποίον πήραν μέρος οι ομάδες Κ10.

Η διοργάνωση φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Χαρωδιάς στα Περιβόλια και εκεί βρέθηκαν η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου με ΕΘΚ (2010), Λέοντες (2011), ο Κισσαμικός, ο Κρ. Αστέρας και ο Θησέας.

Κοντά και σε αυτή τη δράση βρέθηκε για ακόμα μία φορά ο τεχνικός σύμβουλος του δικτύου, Γιώργος Αμανατίδης, ο οποίος είχε ξανά την ευκαιρία να "τσεκάρει" την εξέλιξη του δικτύου, το οποίο μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο.

AMANATIDIS PAPADAKIS

AMANATIDIS PAPADAKI 1

Το τουρνουά ξεκίνησε με θεωρητικό κομμάτι και τον τεχνικό διευθυντή του δικτύου, Βασίλη Παπαδάκη να κάνει την πρώτη εισαγωγή-ομιλία στους εκολαπτώμενους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι με μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση απάντησαν στις σχετικές ερωτήσεις με ιδιαίτερο θέμα το "Τίμιο Παιχνίδι" και όχι μόνο.

Tournoua Xarodia 10

Tournoua Xarodia 5

Tournoua Xarodia 4

Tournoua Xarodia 9

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του θεωρητικού κομματιού, όλες οι ομάδες οδηγήθηκαν στο γήπεδο και εκεί η συνέχεια δόθηκε στα παιχνίδια που έδωσαν όλα τα τμήματα μεταξύ τους.

Οι ομάδες είχαν ουσιαστικά την ευκαιρία να βρεθούν για πρώτη φορά όλες μαζί σε ένα αναγνωριστικό τουρνουά, το οποίο όλα τα παιδιά ευχαριστήθηκαν, παίζοντας ποδόσφαιρο μέσα σε εξαιρετικό και ευχάριστο κλίμα.

Tournoua Xarodia

Tournoua Xarodia 2

Tournoua Xarodia 1

Tournoua Xarodia 8

Tournoua Xarodia9

Tournoua Xarodia 3

Tournoua Xarodia 7

Παράλληλα, με τους αγώνες, όλα τα παιδιά επιδόθηκαν και σε διάφορες ασκήσιολόγια στα τετράδια που είχαν προετοιμάσει οι προπονητές του κάθε τμήματος, περνώντας ακόμα πιο ευχάριστα την ώρα τους, το διάστημα των διαλειμμάτων τους από τα παιχνίδια.

Tournoua Xarodia 13

Tournoua Xarodia 6

Η ολοκλήρωση της διοργάνωσης άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για όλους όσους βρέθηκαν στη Χαρωδιά και έκλεισε με την καθιεωμένη ομαδική φωτογραφία, που έβγαλαν όλα τα παιδιά με τους προπονητές στο τέλος.

Tournoua Xarodia 11

 Tournoua Xarodia 12

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

3o Soccer School Views : 1771
1ο Soccer School Views : 634

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.