LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

08

Σεπ 2015

13 Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία ΑιμοδοτώνΜικροί ποδοσφαιριστές, γονείς, μέλη του Δ.Σ και προπονητές της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Ακρωτηρίου (Πανακρωτηριακός-ΕΘΚ-Λέοντες), μαζί με μέλη των Πολιτιστικών και Χορευτικών Συλλόγων του Ακρωτηρίου, καθώς και του Σύλλογου Παλαιών Αυτοκινήτων και Βέσπας, συναντήθηκαν χθες (7/9) στο χώρο του ΚΑΠΗ στα Κουνουπιδιανά. για να υποδεχθούν τη "Φλόγα της Αγάπης" συμμετέχοντας στην 13η Λαμπαδηδρομία που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α).

Όλοι μαζί έδωσαν το παρόν και ξεκίνησαν από την αφετηρία που ήταν στο χώρο της Δημοτικής Αγοράς Χανίων, μεταφέροντας το μήνυμα που είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού στην Εθελοντική Αιμοδοσία, ώστε η χώρα μας να καταστεί αυτάρκης σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα, μέχρι τον τελικό του προορισμό που ήταν στο Ενετικό Λιμάνι  Χανίων.

Η "Φλόγα της Αγάπης" ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, μεταφέροντας το μήνυμα της  Εθελοντικής Αιμοδοσίας, ως ύψιστη πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς στο συνάνθρωπό μας.

Σημειώνεται, ότι η λαμπαδηδρομία ξεκίνησε το Σάββατο 1 Αυγούστου από την Κοζάνη και ολοκληρώνεται στις 25 Σεπτεμβρίου στη Λαμία.

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977
1ο Soccer School Views : 628

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.