LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

21

Οκτ 2020

Πολυτίδης ΕυθύμιοςΤο ποδόσφαιρο ήταν η αφορμή για να γνωρίσω την οικογένεια του Ακρωτηρίου και εσείς, σε όσους απευθύνω αυτήν την επιστολή, είσαστε ο λόγος που αυτή η οικογένεια έγινε και δική μου!
Η οικογένεια του ποδοσφαιρικού Ακρωτηρίου ευχαριστεί τον Ευθύμη Πολυτίδη για την προσφορά του και του εύχεται ότι καλύτερο σε προσωπικό και προπονητικό επίπεδο.
Στην επιστολή του αναφέρει τα ακόλουθα:

«Μετά από 1,5 χρόνο ήρθε η ώρα να πω αντίο και «εις το επανιδείν». Ένα πολύ σύντομο πέρασμα από κοντά σας, αλλά ένα πολύ μεγάλο σχολείο για μένα. Τόσα συναισθήματα, χαμόγελα, αγάπη και αλληλοσεβασμός γεννήθηκαν μέσα μου, όπως επίσης απόγνωση και φόβος την περίοδο του κορονοϊού. Γνώρισα ανθρώπους που δεν θα ξεχάσω ποτέ, προπονητές, συμπαίκτες, γονείς, παιδιά, διοικητικά στελέχη Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι με αγκάλιασαν αυτόν τον 1,5χρόνο,

Αρχικά στον φίλο και συμπαίκτη Μανώλη Τερεζάκη (ΘΡΥΛΟ) που στάθηκε η αφορμή να ενταχθώ στο Ακρωτήρι ως ποδοσφαιριστής στην Ε.Θ.Κ, καθώς επίσης σε όλους τους συμπαίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα.
Στη συνέχεια στην καρδιά του Ακρωτηρίου τον «Αλέκο», που ήταν πάντα δίπλα μας και προλάβαινε κάθε μας ανάγκη.

Στον κ. Χριστοφή ή όπως όλοι τον γνωρίζουμε ως «Γραμματεία», πάντα ευγενικός , καλοσυνάτος και έτοιμος να αναλύσουμε τα προβλήματα του Ακρωτηρίου.

Στον άνθρωπο που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω προπονητής στις Ακαδημίες Ακρωτηρίου Βασίλη Παπαδάκη.

Σε όλους τους προπονητές της Ακαδημίας, αλλά και ξεχωριστά, στους Μίμη Μουσουράκη, Κώστα Κολοκοτρώνη, Νώντα Μπερεδάκη, Στέφανο Βασιλομιχελάκη, Μάρκο Λιονάκη.

Ειδικά στον Βασίλη Βολακάκη, το καλύτερο παιδί στο Ακρωτήρι (μακάρι να γίνουμε όλοι μας λίγο σαν τον Βασίλη).

Στον Βασίλη Παπαδάκη Junior για τις καθημερινές προπονητικές κούρσες Κουνουπιδιανά-Καθιανά, ...και φυσικά στον «Mπαρή» Λευτέρη Μανουσάκη για τα απίστευτα ποδοσφαιρικά Σάββατα που περάσαμε μαζί.

Στους προπονητές των αντρικών ομάδων του Ακρωτηρίου Γιώργο Κόλτζο, Μάκη Γιαννόπουλο, Γιώργο Σπαράκη και Γιώργο Ντενεκετζή.

Στον δικό μου «μεγαλοπαράγοντα» του Ακρωτηρίου κ. Δημήτρη Παπαπαναγιώτου, που ήταν πάντα δίπλα μας στην Ε.Θ.Κ, τόσο ευγενικός και έτοιμος να προσφέρει.

Δεν παραλείπω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Δ.Σ των ομάδων του Ακρωτηρίου με ειδική αναφορά στον κ. Μανώλη Σβουράκη δημιουργό του αθλητικού οικοδομήματος του Ακρωτηρίου, ένα στολίδι για την περιοχή, αλλά και για τον κόσμο του χανιώτικου ποδοσφαίρου.

Τέλος θα ήθελα να χαιρετήσω, να ευχαριστήσω και να στείλω την αγάπη μου σε όλους τους γονείς και τα παιδιά της Ακαδημίας και κυρίως του περσινού τμήματος Κ-10 (2010), για τις τόσες απίστευτες και αξέχαστες στιγμές που περάσαμε μαζί. Το λιγότερο που μπορώ να περιμένω από τους μικρούς μου φίλους είναι να βάλλουν «ΓΚΟΛ στη ΖΩΗ»!

Σας χαιρετώ. Μακάρι να έβαλα και εγώ ένα μικρό λιθαράκι στο οικοδόμημα του Ακρωτηρίου».

Ευθύμης Πολυτίδης, πρώην Προπονητής Ακαδημιών Ακρωτηρίου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715
3o Soccer School Views : 1755

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.