LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

15

Ιουν 2021

Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου (Πανακρωτηριακός, ΕΘΚ και Λέοντες) ευχαριστούν θερμά τον προπονητή Κωνσταντίνο Κολοκοτρώνη για την άψογη συνεργασία που είχαν μαζί του τα τελευταία τέσσερα (4) χρόνια. Στην ανακοίνωσή του, ο αγαπητός σε όλους μας Κώστας αναφέρει τα ακόλουθα : 

«Μετά από 4 ωραία χρόνια συνεργασίας στις ομάδες του Ακρωτηρίου έφτασε η στιγμή να πω εις το επανιδείν φίλοι. Ευχαριστώ τον άνθρωπο που με έφερε, φίλο Παπαδάκη Βασίλη, τον φίλο και συμμαθητή πρόεδρο κ. Σβουράκη Μανώλη για την ευκαιρία που μου έδωσε να είμαι μέλος αυτής της ομάδας, τον φροντιστή μας Αλέκο, που τόσο αγαπώ και όλους όσοι συνεργάστηκα, προπονητές, αλλά και συμβούλους, τον κ. Ροζάκη, τον Χριστοφή και τους υπόλοιπους. Και τέλος δεν μπορώ να μην ξεχάσω τα παιδιά μου, αλλά και τους γονείς τους που όλοι μαζί ήμασταν ομάδα που θα ζήλευαν όλοι. Δεν θα πω αντίο εις το επανιδείν φίλοι μου».

Φίλε Κώστα σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου, τις γνώσεις και την αγάπη, που μετέδωσες στους μικρούς αθλητές την Ακαδημίας μας!

Καλή συνέχεια στον επόμενο επαγγελματικό σου σταθμό και να γνωρίζεις πως η πόρτα του γηπέδου Καθιανών θα είναι πάντα ανοικτή για σένα!

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977
Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 521

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.