LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

07

Μαρ 2017

Ένωση Θύελλα ΚαμίνιαΤη Κυριακή το απόγευμα, στο γήπεδο των Καθιανών, η ομάδα μας η Ε.Θ.Κ

νίκησε την αξιόλογη ομάδα της Α.Π.Σ Δάφνης με σκορ 2-0 δείχνοντας για άλλη μία φορά ότι μόνο απλό δεν θα είναι το πέρασμά της φέτος από το πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣ Χανίων. Σε μια αναμέτρηση που κυριάρχησε το πάθος και οι δυνατές μονομαχίες η ομάδα της Α.Π.Σ Δάφνης είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στα πρώτα λεπτά με τον Κλάδο χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έτσι παρέμεινε το 0-0 σαν αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου, στο οποίο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας πραγματοποίησαν μέτρια εμφάνιση. Η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου βρήκε την ομάδα μας να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Κατσαμάνης που είχε περάσει σαν αλλαγή στο ημίχρονο να ανοίξει το σκορ στο 62' λεπτό. Ο ίδιος παίχτης στο 80' λεπτό έκανε το 2-0 για την Ε.Θ.Κ σφραγίζοντας έτσι μια μεγάλη επιτυχία. Η ομάδα της Δάφνης στο 75' λεπτό είχε την διπλή ευκαιρία να ιοσοφαρίσει αλλά πρώτα ο Σοφιανόπουλος και στη συνέχεια ο Μπικάκης απομάκρυναν την μπάλα πάνω στη γραμμή κρατώντας έτσι το σκορ στο 1-0. Η ομάδα της Δάφνης ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 9 ποδοσφαιριστές αφού αποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές Νικολαντωνάκης και Μοχλάκης ενώ η ομάδα μας με 10 λόγω αποβολής του Ανδρεαδάκη Πέτρου. Το μόνο μελανό σημείο της αναμέτρησης ήταν κάποια περιστατικά που έλαβαν χώρα μετά την λήξη του αγώνα, περιστατικά τα οποία δεν πρέπει να έχουν θέση στο χανιώτικο ποδόσφαιρο το οποίο όλοι μας υπηρετούμε!!!

ΕΘΚ (Σταμάτης Φλεμετάκης): Τριανταφυλλάκης, Σοφιανόπουλος, Τσαρδακάς, Ροζάκης (58’ Ποντίκας), Τερεζάκης (29’ Μπικάκης), Γιαπιντζάκης, Γκαγκάκης, Γιαννόπουλος, Μουσουράκης (46’ Κατσαμάνης), Ανδρεδάκης Π..

Δάφνη (Σταύρος Καλαϊτζιδάκης): Γουνάκης, Κοκολάκης Μ. (65’ Γαλεράκης), Κοκολάκης Ι., Νικολαντωνάκης, Μανταδάκης, Μυριδάκης, Τσενακάλ, Κλάδος (65’ Κόλα), Κουγεντάκης (82’ Μπουντακόπουλος), Μοχλάκης, Σταματάκης.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 521
Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 677

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.