LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

03

Σεπ 2014

Ερ. Πλατανιά-ΕΘΚ 1-1Για ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα μας δεν γεύτηκε τη χαρά της νίκης, αν και θα μπορούσε, ωστόσο έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, το ισόπαλο 1-1 με την ερασιτεχνική ομάδα του Πλατανιά, μας δίνει την δυνατότητα να ελπίζουμε στη συνέχεια του θεσμού.

 

 

Στο α' ημίχρονο και μετά από ένα ισορροπημένο 20λεπτο, η ομάδα μας ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 28' έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Τσάρτσιου. Στο β' ημίχρονο και μέχρι το 60' τίποτα δεν έδειχνε να αλλάζει τη ροή του αγώνα, όμως από τη μία οι δύο (2) αναγκαστικές αλλαγές και από την άλλη ακόμη δύο (2) τραυματισμοί στο 65' του Μουσουράκη και του Χριστονάκη και ενώ είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές, ανάγκασαν την ομάδα μας να αγωνιστεί με εννέα (9) παίκτες για το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Έτσι στο 85' και με την πίεση των γηπεδούχων να αυξάνεται, μετά από εκτέλεση κόρνερ υπήρξε μαρκάρισμα στην περιοχή με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι και να αποβάλει με κόκκινη κάρτα τον Κελάκη (θεωρούμε την αποβολή αυστηρή), το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο παίκτης του Πλατανιά και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΕΘΚ : Κουρομιχελάκης, Σοφιανόπουλος (60' τρ. Καλλιγέρης), Τσαρδακάς, Ευαγγέλου (45' Μουσουράκης), Χριστονάκης, Σκριάπας, Κουβάτσης, Παπαδάκης, Μπαχλιτζανάκης (38' Κελάκης), Τσάρτσιου, Σγουράκης.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

3o Soccer School Views : 1768
1ο Soccer School Views : 634

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.