LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

15

Μαρ 2015

ΕΘΚ-Γρανίτης 3-1Πραγματοποιώντας το καλύτερο φετινό της παιχνίδι η ομάδα μας επικράτησε με 3-1 απέναντι στον ισχυρό Γρανίτη για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Χανίων, κάνοντας τη δεύτερη συνεχόμενη ανατροπή στα Καθιανά, καθώς και ένα αποφαστικό βήμα για την παραμονή της.

 

 

Η νεανική ομάδα μας μεταμορφώνεται σιγά-σιγά παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, προσφέροντας εμπειρίες στους προερχόμενους από την ακαδημία ποδοσφαιριστές που κατά βάση τη στελεχώνουν, κοιτώντας στα μάτια κάθε αντίπαλο και δίνοντας βάση στο καλό ποδόσφαιρο, τη θετική σκέψη και την σωστή συμπεριφορά. Στο πρώτο μέρος η ομάδα μας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε αρκετές ευκαρίες για να προηγηθεί, με σημαντικότερη τη φάση του 39' όταν ο Μιχελάκης σέντραρε από δεξιά στον Ανδρεαδάκη Π. που βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι, αλλά το σουτ που επιχείρησε εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας του Γρανίτη. Στην επανάληψη η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 70' σε μία αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, όμως με πρωταγωνιστή το Μιχελάκη που στο 74' κέρδισε πέναλτι όταν ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα και τον Ανδρεαδάκη Π. να ευστοχεί από την άσπρη βούλα, κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο επόμενο λεπό ο Μιχελάκης σε ρόλο εκτελεστή, σηκώθηκε ψηλότερα απ' όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από φάουλ του Τζιγκουνάκη, κάνοντας το 2-1. Την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Κελάκης στο 87' που σκόραρε με το στήθος, μετά την εκτέλεση φάουλ του Μπουραΐμη. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Πακτίτης, που μόλις είχε περάσει αλλαγή, έπιασε δυνατό σουτ όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έδιωξε με υπερένταση τη μπάλα σε κόρνερ.

Ένωση Θύελλα Καμίνια: Κουρομιχελάκης, Σηφάκης, Τζιγκουνάκης, Λιονάκης (76' Σουλτάνος), Μπικάκης, Γαβαλάς (79' Λειβαδιτάκης), Μπουραΐμης, Τσαρτσίου, Κελάκης, Ανδρεαδάκης Π., Μιχελάκης (89' Πακτίτης)

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 989
3o Soccer School Views : 1770

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.