LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

12

Σεπ 2015

ΕΘΚ-Ίκαρος 1-3Μέτρησε η εμπειρία των ποδοσφαιριστών του Ίκαρου, στο σημερινό παιχνίδι στο γήπεδο των Καθιανών για τη 4η αγωνιστική του Κυπέλλου και με την νίκη τους απέναντι στην ομάδα μας, πήραν το πλεονέκτημα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.
 
 
 
 

Η ομάδα μας δεν κατάφερε να αντιπαραθέσει το νεαρό της ηλίκιας των ποδοσφαιριστών, απέναντι στην εμπειρία των φιλοξενούμενων και γνώρισε την ήττα με 1-3. Το πρώτο ημίωρο του παιχνιδιού ο Ίκαρος έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί, αλλά ο Κ. Ανδρεαδάκης με σωστές επεμβάσεις κρατούσε το "0". Στο 29' ο Π. Ανδρεαδάκης επιχείρησε δυνατό σουτ, το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ σε ιδανική αντεπίθεση, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Ίκαρος πέτυχε άλλα δύο τέρματα στο 54' και 62', για να μειώσει για την ΕΘΚ στο 85' ο Γιαννόπουλος με κοντινή προβολή, ύστερα από πάσα του Π. Ανδρεαδάκη. Λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης ο Ευαγγέλου με ωραία ενέργεια βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά η σέντρα-σουτ που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ. 

Ένωση Θύελλα Καμίνια: Ανδρεαδάκης Κ., Ευαγγέλου, Βολακάκης (46' Λιονάκης Δ.), Κούγκουλος (46' Τσαρτσίου), Σηφάκης, Μουσουράκης, Ανδρεαδάκης Π., Ράπτης, Γκαγκάκης, Γιαπιντζάκης (60' Ανδρεαδάκης Ε.), Γιαννόπουλος

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 677
ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.