LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

11

Οκτ 2015

ΕΘΚ-Γρανίτης 2-3Πολλά γκολ επιφύλασσε η σημερινή αναμέτρηση της ομάδας μας στο γήπεδο των Καθιανών με αντίπαλο το Γρανίτη και "υποχρεώθηκε" σε ήττα με σκορ 2-3, με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο πρώτο ημίχρονο. Η νεανική μας ομάδα πάλεψε για ακόμη ένα παιχνίδι, αλλά δεν πήρε αυτό που της άξιζε αγωνιστικά.
 
 
 

Νωθρό ήταν το ξεκίνημα της αναμέτρησης για την ομάδα μας που δέχτηκε δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο 5λεπτο του αγώνα, όμως κατάφερε να αντιδράσει και να μειώσει σε 1-2 στο 24' έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Λειβαδιτάκη και το λάθος διώξιμο του αμυντικού που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 31' μετά την εκτέλεση φάουλ του Λειβαδιτάκη, ο Κούγκουλος με κεφαλιά νίκησε τον τερματοφύλακα και έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Όμως οι φιλοξενούμενοι "πήραν" και πάλι το προβάδισμα στο σκορ στο 43' σε μια φάση στην οποία υπήρξαν έντονα παράπονα, όταν στη σέντρα που έγινε από αριστερά και πριν την επίτευξη του γκολ, η μπάλα είχε περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου με τη βοηθό να σημειώνει την παράβαση, αλλά τον διαιτητή της αναμέτρησης να κατακυρώνει το γκολ.

Στην επανάληψη η ομάδα μας προσπάθησε να ισοφαρίσει όμως το σουτ του Γιαννόπουλου στο 52' απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, ενώ στο 65' ο Γκαγκάκης δεν κατάφερε να σκοράρει, καθώς βρέθηκε στο έδαφος πιεζόμενος τόσο από τον αμυντικό, όσο και από την έξοδο του τερματοφύλακα.

ΕΘΚ: Ανδρεαδάκης Κ., Σουλτάνος, Μουσουράκης, Ράπτης, Πακτίτης (31' Βολακάκης), Κούγκουλος, Γιαπιντζάκης, Λειβαδιτάκης (73' Καϊάς), Παπαδάκης, Γκαγκάκης, Γιαννόπουλος

Για video πατήστε ΕΔΩ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977
ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.