LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

30

Νοε 2014

Άρης Σούδας-Πανακρωτηριακός 2-2Δικαιούταν κάτι παραπάνω από την ισοπαλία ο Πανακρωτηριακός στο χθεσινό παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της α' φάσης που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Σούδας, με αντίπαλο τον Άρη Σούδας, σε ένα παιχίδι που είχε αρκετές φάσεις και τέσσερα (4) όμορφα γκολ.

 

 

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν την ομάδα μας και προηγήθηκαν στο 3' με κοντινή κεφαλιά. Στη συνέχεια ο Πανακρωτηριακός πίεσε και βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση στο 12' όταν ο Μποχώνης πάσαρε στον Μπαδιεριτάκη όμως το πλασέ που επιχείρησε απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και στο 20' το σουτ του Γιαννολάρη. Στο 29' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μποχώνη, ο Μιχαήλ πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, Στο 40' χάθηκε διπλή ευκαιρία όταν κεφαλιά του Μπαδιεριτάκη απέκρουσε ο τερματοφυλάκας και στη συνέχεια ο Λυχνάκης από κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 57' μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Άρη, ο Μπαδιεριτάκης βρήκε το Γιαννολάρη που με κοντινό σουτ ισοφάρισε. Η ομάδα της Σούδας πήρε ξανά το προβάδισμα στο 78' με 2-1, αλλά η ομάδα μας δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και ισοφάρισε στο 85' όταν ο Ανδρεαδάκης έστρωσε στον Γιαννολάρη που με δυνατό σουτ διπλασίασε τα τέρματα τα δικά του και της ομάδας μας και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη πριν το φινάλε του αγώνα πάλι με τον ίδιο παίκτη, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Πανακρωτηριακός: Λάκκας, Ξεκουκουλωτάκης, Μιχαήλ, Αδαμόπουλος, Μποχώνης, Πενταράκης (76' Κουτσουπάκης), Πλατώνης, Γιαννολάρης, Καλλέργης (87' Ανδρεαδάκης), Λυχνάκης (53' Παντελακάκης), Μπαδιεριτάκης.

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

1ο Soccer School Views : 628
Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 677

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.