LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

03

Ιαν 2015

Πανακρωτηριακός-Κεραμειά 0-0Παρά την πρωτοβουλία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο Πανακρωτηριακός δεν τα κατάφερε να σκοράρει στο σημερινό παιχνίδι, στο γήπεδο Καθιανών για την 4η αγωνιστική στο πρωτάθλημα (Όμιλο Τίτλου) της Α' κατηγορίας ΕΠΣ Χανίων και έμεινε στο ισόπαλο 0-0, με αντίπαλο τα Κεραμειά.

 

 

Η ομάδα μας είχε καθόλη τη διάρκεια του αγώνα την υπεροχή, ωστόσο δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο τέρμα με σημαντικότερη τη φάση του 30' όταν ο Γιαννολάρης με κάθετη πάσα έβγαλε τετ-α-τετ τον Μπαδιεριτάκη, αλλά το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στην επανάληψη ο Πανακρωτηριακός προσπάθησε και πάλι να πάρει κεφάλι στο σκορ, όμως στο 50′ το σουτ του Ξεκουκουλωτάκη απέκρουσε και πάλι ο τερματοφύλακας, ενώ στο 65' ο Λυχνάκης από ευνοϊκή θέση δεν κατάφερε να σκοράρει έπειτα από σέντρα του Ξεκουκουλωτάκη. 

Πανακρωτηριακός: Γύπαρης, Αδαμόπουλος, Μιχαήλ, Μανουσάκης, Ξεκουκουλωτάκης, Μποχώνης, Πενταράκης, Λυχνάκης (75' Σηφάκης) Γιαννολάρης (80' Κοπανάκης), Ανδρεαδάκης, Μπαδιεριτάκης (65' λ.τρ. Αγναντής)

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 677
Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.