LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

05

Απρ 2015

Δόξα-Πανακρωτηριακός 0-1Κόντρα σε τραυματισμούς και ατυχίες οι ποδοσφαιριστές μας πάλεψαν και πέρασαν δια πυρός και σιδήρου από το γήπεδο της Μοναχής Ελίας απέναντι στη Δόξα Παχιανών, χάρη στο γκολ του αρχηγού Μ. Τερεζάκη, δείχνοντας για ακόμα ένα παιχνίδι την ποιότητά τους και τον τσαγανό τους.

 

 

Πραγματοποιώντας μεγαλειώδη εμφάνιση και με το Γύπαρη να παίζει για περίπου 1 ώρα με ραγισμένα πλευρά, η ομάδα μας πίστεψε και κατάφερε παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στο 85' όταν από την εκτέλεση φάουλ του Μποχώνη, ο Τερεζάκης έπιασε δυνατή κεφαλία και κάρφωσε την μπάλα στο βάθος της εστίας γράφοντας το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως δεν κατάφερε να σκοράρει παρά την προσπάθεια του Μπαδιεριτάκη στο 22' όταν το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στο δοκάρι, αλλά και όταν το έκανε αυτό στο 44' μετά την κεφαλιά-πάσα του Μποχώνη στο Λυχνάκη που επίσης με κεφαλιά έστειλε την μπαλα στα δίχτυα, ο διαιτητής το ακύρωσε υποδεικτύοντας "επιθετικό φάουλ" του Μποχώνη. Νωρίτερα στο 30' ο Γύπαρης τραυματίστηκε όταν στην έξοδο που πραγματοποίησε ο ποδοσφαιριστής της γηπεδούχου "σταμάτησε" πάνω του με τις τάπες. Στην επανάληψη η ομάδα μας μπήκε δυνατά και έχασε αρκετές ευκαιρίες με σημαντικότερες αυτές στο 58' όταν το πλασέ του Μπαδιεριτάκη από τη μικρή περιοχή απέκρουσε ο τερματαφύλακας της Δόξας, που έκανε το ίδιο και στο 65' σε δυνατό μακρινό σουτ του Μποχώνη διώχνοντας σε κόρνερ.

Πανακρωτηριακός: Γύπαρης, Ξεκουκουλωτάκης, Αδαμόπουλος, Μανουσάκης, Τερεζάκης, Πλατώνης, Μποχώνης, Πενταράκης, Γιαννολάρης (70' Παντελακάκης), Μπαδιεριτάκης (89' Κελάκης), Λυχνάκης (75' Ανδρεαδάκης)

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Για video πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 521
Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 677

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.