LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

23

Σεπ 2015

Πλατανιάς-Πανακρωτηριακός 0-3Η ομάδα μας σε διάστημα 30 λεπτών στο πρώτο ημίχρονο απλοποίησε την υπόθεση κατάκτησης της 1ης θέσης στον όμιλο απέναντι στην ερασιτεχνική ομάδα του Πλατανιά και είχε την ευκαιρία να διαχειριστεί τον αγώνα, καθώς ακολουθεί ο αγώνας του πρωταθλήματος στα Καθιανά το Σάββατο στις 16:00 με τον Ποσειδώνα Τσικαλαριών. 

 

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης η ομάδα μας είχε τον έλεγχο του αγώνα και πήρε κεφάλι στο σκορ στο 17' όταν ο Βασιλομιχελάκης σέντραρε από αριστερά, ο Λυχνάκης με πάσα βρήκε το Δημούση που με άψογο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.  Στο 25' ο Αδαμόπουλος εκτέλεσε φάουλ, ο Λυχνάκης και πάλι συνεργάστηκε με το Δημούση και ο τελευταίος με σουτ έκανε το 0-2. Στο 41' κρύφτηκε η μπάλα από τον πολύ όμορφο συνδυασμό των Ξανθουδάκη-Βασιλομιχελάκη-Δημούση-Βασιλομιχελάκη-Λυχνάκη που έβγαλε ακόμη μια ασίστ και ο Βασιλομιχελάκης από κοντά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3.

Στην επανάληψη η ομάδα μας διαχειρίστηκε το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου, δημιούργησε ευκαιρίες και για άλλα τέρματα, όμως οι Δημούσης, Μπαδιεριτάκης και Λυχνάκης δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Πανακρωτηριακός: Κουρομιχελάλης, Μπικάκης, Μανουσάκης, Αδαμόπουλος (55' λ.τρ. Κοπανάκης), Ξεκουκουλωτάκης, Κελάκης, Μαριανάκης, Ξανθουδάκης (46' Τερεζάκης), Βασιλομιχελάκης (65' Μπαδιεριτάκης), Λυχνάκης, Δημούσης

Για τη φάση του 3ου γκολ πατήστε ΕΔΩ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 521
Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 677

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.