LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

19

Μαρ 2016

Πανακρωτηριακός-Άρης Β. 1-1Δεν κατάφερε η ομάδα μας στη σημερινή αναμέτρηση στο γήπεδο των Καθιανών να κάμψει την αντίσταση του Άρη Βουκ., αλλά και του διαιτητή της αναμέτρησης, που με τις αποφάσεις του καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα λίγο πριν το φινάλε του αγώνα και ενώ μέχρι το 88' η ομάδα μας ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0.

 

Στο α' μέρος οι ποδοσφαιριστές μας προσπάθησαν να δημιουργήσουν ρήγματα στην πολυπρόσωπη άμυνα του Άρη Β. με πιο σημαντικές μετά το ημίωρο του αγώνα και συγκεκριμένα στο 34' όταν το σουτ που επιχείρησε ο Μπάτζιο πέρασε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι και στο 38' το σουτ του Βασιλομιχελάκη απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη η ομάδα μας μπήκε αποφασισμένη να πάρει το τρίποντο και στο 61' ο Βασιλομιχελάκης απέφυγε τον τελευταίο αμυντικό και προλαβαίνοντας την έξοδο του τερματοφύλακα από πλάγια θέση πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 75' δεν κατάφερε να "κλειδώσει" τη νίκη και να κάνει το 2-0, καθώς στο σουτ που επιχείρησε η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα. Ο διαιτητής της αναμέτρησης κατάφερε με τις καθοριστικές αποφάσεις του στο τελευταίο 10λεπτο της αναμέτρησης να δυναμιτίσει το κλίμα, καθώς :

- Στο 84' δεν αποβάλλει ποδοσφαιριστή του Άρη Βουκ. για αντιαθλητικό χτύπημα στον Πενταράκη.

- Στο 88' καταλογίζει φάουλ λίγο έξω από την περιοχή υπέρ του Άρη Βουκ. και ενώ προηγουμένως έχουν προηγηθεί δύο φάουλ παικτών των φιλοξενουμένων. Στην εξέλιξη της φάσης έχουμε το γκολ της ισοφάρισης και πρωταγωνιστή τον σκόρερ που κατέβασε το παντελονάκι του και έδειξε τα γεννητικά του όργανα στην κερκίδα, ενώ άλλος ποδοσφαιριστής ανεβαίνει στα σύρματα και κλωτσάει φίλαθλο μας. Στην ένταση αυτή υπάρχει διακοπή του αγώνα για λίγα λεπτά και ξαναξεκινάει χωρίς να αποβάλει τους υπαίτιους ποδοσφαιριστές για την ενέργειά τους αυτή που δεν "είδαν" μόνο ο ίδιος και οι βοηθοί του.

Παρόλα αυτά ο Πανακρωτηριακός θα πράξει το δέοντα, σύμφωνα με τα καθοριζόμενα από τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ (άρθρο 8 παρ.3 και άρθρο 9 παρ. 6), ώστε ο αγώνας να κατακυρωθεί υπέρ μας, καθώς ο Άρης Βουκ. χρησιμοποίησε αντικανονικά τον ποδοσφαιριστή Πολένα, ο οποίος είχε αποβληθεί στον αγώνα κυπέλλου Άρης Βουκ.-Ηρόδοτος.

Πανακρωτηριακός (Βασίλης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ): Μπουράκης, Κελάκης, Μανουσάκης, Αδαμόπουλος, Πλατώνης (89’ Λυχνάκης), Ξανθουδάκης (83’ Μιχαήλ), Πενταράκης, Μποτωνάκης, Βασιλομιχελάκης, Μπάτζιο, Μπαδιεριτάκης (79’ Δημούσης)

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Για φάσεις και γκολ πατήστε ΕΔΩ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη τύπου 1ου Soccer School Views : 521
3o Soccer School Views : 1754

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.