LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

13

Νοε 2016

Ένωση Θύελλα Καμίνια Την εντυπωσιακή της φετινή πορεία συνέχισε η ομάδα  μας

χθες το απόγευμα, αφού νίκησε εκτός έδρας την ομάδα της Άμιλλας. Η ομάδα μας σκαρφάλωσε στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά τη χθεσινή νίκη της με σκορ 0-3. Παρά τις πολλές απουσίες η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα σε μια αναμέτρηση που κυριάρχησε το πάθος και η δύναμη και κατάφερε να βρει το δρόμο προς στα δίχτυα εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 55' έγινε το 0-1 όταν σε σέντρα του Μπικάκη ο αμυντικός της Άμιλλας άθελά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.  Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο νεαρός και ταλαντούχος Σέσι όταν από σέντρα του Γιαπιτζάκη ο Σέσι πετάχτηκε στη πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το σκορ 0-2 στο 75'. Το 0-3 διαμορφώθηκε στο 85' από το Ποντίκα με εξαιρετικό σουτ μέσα από τη περιοχή.

Άμιλλα (Μάκης Σωφρόνογλου): Παρασκευόπουλος, Καραγιαννάκης (60’ Κτιστάκης), Γ. Παγωνάκης, Ορνεράκης, Κολομπάκης, Νοδάρας, Λ. Παγωνάκης, Χαμζάι, Βεριβάκης, Μαρσέλος (70’ Λαζαρίδης), Μπιτσάκης

Ένωση Θ.Κ. (Σταμάτης Φλεμετάκης): Ι. Ανδρεαδάκης, Ροζάκης, Τσαρδακάς, Λιονάκης, Μπικάκης, Παπαδόπουλος (55’ Δ. Γκογκολάκης), Γιαπιντζάκης(80’ Γιουσέφ), Γιαννόπουλος, Κατσαμάνης, Ποντίκας, Π. Ανδρεαδάκης (70’ Σέσι)

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 989
Επίσκεψη Ακαδημίας στο ΚΑΠΗ Ακρωτηρίου Views : 691

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.