LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

05

Ιουν 2014

Αποχαιρετιστήριο τραπέζι ΕΘΚΜια ξεχωριστή στιγμή για την Ένωση Θύελλα Καμίνια, στην οποία πήραν μέρος οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής και τα μέλη του Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην ταβέρνα "Λούκουλος" στο Μαράθι, αποχαιρετώντας μια δύσκολη αγωνιστικά χρονιά στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Χανίων.

 

Σε σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος της Ε.Θ.Κ Νίκος ΜΑΡΤΙΝΟΣ, ευχαρίστησε τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας για την προσπάθεια και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν, σε μια χρονιά που παρά τις δυσκολίες έκλεισε θετικά, με την ομάδα να παίζει σωστό ποδόσφαιρο με ήθος, ενώ ο αντιπρόεδρος Παύλος ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗΣ, τόνισε πως έχουν τεθεί οι βάσεις για την ανανέωση της ομάδας και η επόμενη μέρα μας βρίσκει πιο κοντά στην επίτευξη του οράματος της διοίκησης για μια νέα σελίδα στο ποδοσφαιρικό Ακρωτήρι.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, βραβεύτηκαν για την πολυετή προσφορά τους στην ομάδα οι ποδοσφαιριστές : Λεωνίδας ΣΤΑΜΠΟΛΑΚΗΣ, Μιχάλης ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, Γεώργιος ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ, Αντώνης ΚΟΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, Γεώργιος ΚΑΥΚΑΛΑΣ, Γεώργιος ΝΤΕΝΕΚΕΝΤΖΗΣ και Γεώργιος ΜΠΕΡΕΔΑΚΗΣ.

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

3o Soccer School Views : 1771
1ο Soccer School Views : 634

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.