LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

07

Αυγ 2014

ΕΘΚ Προετοιμασία 2014Ξεκίνησε την Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014, η προετοιμασία της ανανεωμένης Ένωσης Θύελλα Καμίνια στο γήπεδο Καθιανών, παρουσία μελών του Δ.Σ, του προπονητή Σταμάτη ΦΛΕΜΕΤΑΚΗ και του τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας του Πανακρωτηριακού Α.Ο Βασίλη ΠΑΠΑΔΑΚΗ.

 

Πρόκειται για μία νεανική ομάδα, στην οποία θα αγωνίζονται την νέα ποδοσφαιρική περίοδο, ποδοσφαιριστές που ήρθαν από τον Πανακρωτηριακό για να πάρουν παιχνίδια και να μπορέσουν να συνδυάσουν το σχολείο με το ποδόσφαιρο, όπως οι Γ. Κουρομιχελάκης, Β. Βολακάκης, Β. Παπαδάκης, Α. Σγουράκης, Νικ. Μπαχλιτζανάκης, Ιακ. Καλλέργης, Π. Κούγκουλος, Μ. Σταυρουλάκης, Ν. Λειβαδιτάκης, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Δ. Μουσουράκης (Ποσ. Τσικαλαριών) και Λ. Γαβαλάς (επιστρέφει στο Ακρωτήρι από Ηρακλή Νεροκούρου), Γ. Τσαρτσίου (επιστρέφει από Ιωνία 2000), καθώς και παίκτες της περσινής Β' ομάδας του Πανακρωτηριακού, όπως οι Μ. Σφακιανάκης, Χ. Καλλιγέρης κ.α., με την πιθανότητα για 2-3 προσθήκες ακόμα.

Σε ομιλία τους, τόσο ο πρόεδρος της ΕΘΚ Νίκος ΜΑΡΤΙΝΟΣ, όσο και ο αντιπρόεδρος Παύλος ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗΣ, τόνισαν ότι πρόκειται για ένα νέο ξεκίνημα, στο οποίο η ομάδα θα είναι το σκαλοπάτι της εξέλιξης των παικτών της ακαδημίας, πριν την μετακίνησή τους στον Πανακρωτηριακό και επεσήμαναν ότι με τον τρόπο αυτό θα δίνεται χρόνος συμμετοχής σε όλους για την απόκτηση εμπειριών και βελτίωσης και ξεκινά ουσιαστικά η εφαρμογή της έννοιας "Μία ομάδα" για το Ακρωτήρι. Ο προπονητής Σταμάτης ΦΛΕΜΕΤΑΚΗΣ, δήλωσε πολύ ευχαριστημένος με τη νέα μορφή της ΕΘΚ και ζήτησε χαμηλούς τόνους που θα συνδυαστούν με πολύ δουλειά.
Αμφότεροι ευχήθηκαν υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε αυτή την προσπάθεια.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 716
1ο Soccer School Views : 634

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.