LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

19

Απρ 2015

Ν.Σαμψών-ΕΘΚ 1-1Με αρκετές απουσίες αγωνίστηκε σήμερα η ομάδα μας στον εκτός έδρας αγώνα με το Ν. Σαμψών και κατάφερε να αποσπάσει πολύτιμο βαθμό παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Οι ποδοσφαιριστές μας δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες στην επανάληψη και θα μπορούσαν να είχαν πάρει ακόμα και τη νίκη ...

 

 

Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 15' όταν από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στο ύψος του πέναλτι και ο παίκτης των γηπεδούχων με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανύμπορου να αντιδράσει Κουρομιχελάκη, που στο 11' σε παρόμοια φάση απέκρουσε εκπληκτικά εξ' επαφής κεφαλιά του ίδιου ποδοσφαιριστή. Η ισοφάριση ήρθε στο 35' με αυτογκόλ που προήλθε όταν ο αμυντικός του Ν. Σαμψών στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα "κρέμασε" τον τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές μας είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασαν αρκετές ευκαιρίες με κυριότερες στο 56' έπειτα από ωραία ενέργεια του Μιχελάκη που βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα και στην προσπάθειά του να τον αποφύγει ανατράπηκε, αλλά το παιχνίδι συνεχίστηκε. Στο 60' μετά την εκτέλεση φάουλ του Μιχελάκη, ο τερματοφύλακας απέκρουσε προσωρινά και στην εξέλιξη της φάσης ο Σηφάκης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης ακύρωσε το γκολ ως "επιθετικό φάουλ". Στο 84' ο Τσαρτσίου βρέθηκε σε θέση βολής όμως το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο τερματοφύλακας, που είχε άλλη μια πολύ καλή επέμβαση στο 89' σε σουτ του Γκαγκάκη.

Ένωση Θύελλα Καμίνια: Κουρομιχελάκης, Ευαγγέλου, Σουλτάνος, Γαβαλάς, Σηφάκης, Μουσουράκης, Τσαρτσίου (85' Παπαδάκης), Λειβαδιτάκης (80' Σέσι), Ανδρεαδάκης Π., Μιχελάκης (λ.τρ. 62' Περράκης), Γκαγκάκης.

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Για video πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

3o Soccer School Views : 1754
ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.