LOGO PANAKROTIRIAKOS

Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian

26

Απρ 2015

ΕΘΚ-Ικαρος 3-0Η ομάδα μας παρουσιάστηκε κυρίαρχη σε όλα τα επίπεδα, παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο, συνδύασε ουσία και θέαμα και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ίκαρο Ταυρ. επικρατώντας με 3-0, που είχε σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακα και ... τα δοκάρια!
 
 

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας είχε την υπεροχή των κινήσεων όμως δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο τέρμα, καθώς ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων πραγματοποίησε πολύ καλές επεμβάσεις και από την άλλη το δοκάρι σταμάτησε στο 43' το σουτ του Μπουραΐμη. Στην επανάληψη υπήρξε ένας επιθετικός μονόλογος για την ομάδα μας, η οποία προσφέρε γκολ και θέαμα. Στο 50' ο Ανδρεαδάκης Π. με δυνατό σουτ "σημάδεψε" το δοκάρι, για να έρθει η φάση του 53' όταν το σουτ του Μπουραΐμη βρήκε στόχο και έγινε το 1-0. Στο 60' ο Τσαρτσίου με δυνατό τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, άλλα στο 78' όταν ο Καλλέργης Ιακ. "σημάδεψε" σωστά και με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία, γράφοντας το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 87' με εκτέλεση πέναλτι ο Ανδρεαδάκης Π.

Ένωση Θύελλα Καμίνια: Κουρομιχελάκης, Ανδρεαδάκης Ε., Ευαγγέλου (86' λ.τρ. Περράκης), Σηφάκης, Σουλτάνος (72' Καλλέργης Ιακ.), Γαβαλάς, Μπουραΐμης, Μουσουράκης (79' Λειβαδιτάκης), Τσαρτσίου, Ανδρεαδάκης Π., Γκαγκάκης.

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Μέγας Χορηγός

Video

ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ Α.Ο 2013 Views : 715
Συνέντευξη Carl CARNEY Views : 977

Εγγραφή στο Newsletter μας

Μάθετε τα νέα της ομάδας μας εύκολα και γρήγορα στο email σας.